vineri, 19 octombrie 2012

Beauty and Fashion Haul


Bună, fetelor!

Zilele trecute am dat o fugă prin magazine să vedem ce mai e nou în materie de haine și ce produse cosmetice au mai apărut. Desigur, nu am putut să ne abținem să nu cumpărăm câte ceva.


 Ne spălăm des pe mâini, de aceea pielea mâinilor noastre are de suferit, tinde să se usuce foarte rău. Am căutat mult timp un săpun hidratant, până când l-am găsit pe cel de la Dalan Therapy.  Acesta conține rozmarin și ulei de măsline, miroase foarte bine și am observat că de când am început să-l folosim pielea mâinilor nu mai este uscată. Yay... încă o problemă rezolvată!
L-am cumpărat din Cora la prețul de 4,7 lei.

 Mască de față de la Freeman - conține ciocolată și căpșune. Miroase delicios, promite că îmbunătățește aspectul tenului. Vom vedea dacă se ține de promisiune. Am cumpărat-o din Cora la prețul de 21,32 lei.

 Cremă pentru bătături AslaMed B de la Farmec - statul în picioare toată ziua... pantofi cu toc înalt... picioarele au de suferit. Am vrut să-i dăm o șansă acestei creme, să vedem ce efect va avea. Am cumpărat-o din Cora la prețul de 8,14 lei.
 Tot în Cora am găsit o promoție minunată care ne-a făcut cu ochiul imediat. Set de două spray-uri de corp Playboy la prețul de 13,71 lei. Mirosul este irezistibil și chiar persistă întreaga zi. Suntem foarte încântate de ele. Deja le-am adăugat la favourite list.

 Din Sir am cumpărat această bluză, care este foarte frumoasă și confortabilă. În poză nu se vede bine din cauză luminii, dar bluza conține și fire aurii. Perfectă pentru sezonul rece. Am dat pe ea 55 de lei.


 
 În Cora aveau pantaloni de trening la reducere. Nu am putut rezista nici acestei oferte. Fiecare pereche a costat 29,99 lei.

 Această bluză este tot din Cora. A costat 24 de lei.

 Din același magazin ca și bluza neagră am ales-o și pe aceasta. Este un pic mai lungă, de aceea este perfectă pentru a fi purtată cu colanți sau cu niște blugi skinny. A costat 30 de lei.

 Jacheta este de la Ilotti și a costat 39 de lei.

Voi ce v-ați mai cumpărat în ultima perioadă?
Vă dorim o zi minunată! xo xo

8 comentarii:

  1. Foarte draguta bluzita din Sir.
    Sa ne spui daca a functionat crema pentru bataturi, sunt tare curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va tinem la curent cu pareri despre calitatea produselor pe care le incercam. Bluzita... da, ne place! Hugs!

      Ștergere
  2. imi place mult prima bluzita si geaca :)
    a, si masca de fata pare delicioasa :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce oferta super la deo Playboy! asa oferta si eu vreau:*Mai ales ca imi plac mult aomele lor.Iar gecuta a fost un adevarat chilipir:)Sa le porti cu drag pe toate:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mult imi plac cumparaturile tale!
    Eu dupa deodorantele Playboy sunt innebunita!Cel Play it lovely e preferatul meu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, Ana! Cred ca deodorantele Playboy au multe admiratoare printre care si noi. xo xo xo

      Ștergere