miercuri, 31 octombrie 2012

October Empties: Produse terminate luna aceasta


Bună, fetelor!

Iată-ne și la sfârșitul lui octombrie! Acest lucru nu poate să însemne decât un singur lucru: este timpul pentru contabilizarea produselor pe care le-am terminat luna aceasta.


Gelul de duș Grace Cole - miroase a nucă de cocos. Ne-am fi dorit să fie mai hidratant. Nu este scump, se merită încercat. L-am cumpărat din Cora. Fiind într-un ambalaj mic, este perfect pentru a fi luat în călătorii.
Gelul de duș Les Plaisirs Nature cu ulei de măsline de la Yves Rocher - miroase a măsline, dar nu foarte puternic. Face multă spumă și lasă pielea hidratată.

 Șamponul Elvive Nutri-Gloss de la L'Oreal Paris - este un șampon destinat părului gras. Curăță foarte bine părul de impurități și îl face strălucitor. L-am cumpărat de la un magazin care comercializează produse din Anglia. L-am căutat și pe piața din țara noastră, dar fără niciun rezultat. Păcat că s-a terminat :( 

 Dizolvant pentru lacul de unghii de la Avon - dizolvă foarte bine oja de pe unghii. Încă un plus ar fi faptul că nu conține acetonă. 

 Apa termală La Roche-Posay - pentru review click aici.

Masca de față Cosmetics Warrior de la Lush - este ideală pentru tenul cu imperfecțiuni. Este o mască de față naturală, nu conține parabeni. Termenul de valabilitate este de 3 săptămâni și trebuie păstrată în frigider. Din păcate Lush România nu comercializează aceste măști de față, așa că am cumpărat-o din Anglia. Rezultatele nu întârzie să apară încă de la prima aplicare. 


Acestea sunt produsele pe care le-am terminat noi luna aceasta. 
Ne-ar face mare plăcere să aflăm de la voi ce produse ați terminat în octombrie.

Vă dorim o zi minunată! xo xo

3 comentarii: