duminică, 25 noiembrie 2012

Small Winter Haul

Bună, fetelor!

Săptămâna aceasta am ieșit la plimbare și, bineînțeles, am tras cu ochiul și prin magazine. Am ales câteva lucruri pe care mi le doream de multă vreme, dar nu găsisem modelul care să îmi placă sau prețul era prea piperat. De data aceasta am găsit lucruri drăguțe la prețuri accesibile pentru orice buzunar, aș putea zice.





Primul lucru care mi-a atras atenția a fost o vestuță din blană. Am ales culoarea negru pentru că mi se pare că o pot asorta mai ușor. Calitatea acesteia este destul de bună, are căptușeală și curea care accentuează talia. M-am gândit să o port peste o jachetă de lână mai puțin voluminoasă ori peste un cardigan mai gros. De asemenea o pot purta peste o rochie neagră la o petrecere. Prețul plătit pentru aceasta a fost de 55 lei.



De ceva timp îmi doream o geantă și am găsit în sfârșit ceea ce căutam: o geantă maro, încăpătoare, care să aibă cusături rezistente și să nu fie prea scumpă.


Îmi place că poate fi purtată în mână sau pe umăr deoarece este prevăzută și cu o baretă mai lungă. De asemenea mă încântă detaliile aurii care îi dau o notă elegantă. A costat 65 lei.

Ultimele pe listă au fost niște cizme UGG deoarece sunt extrem de călduroase și comfortabile. Mi-a placut faptul că anul acesta au apărul modele din material impermeabil deoarece vechile mele cizme UGG se comportau ca un burete și absorbeau toată umiditatea provenită de la zăpada topită. Acum nu trebuie să îmi mai fac probleme în acest sens!


 Acestea au fost lucrurile pe care le-am ales și sunt foarte bucuroasă că le-am putut cumpăra cu prețuri așa de mici. De abia aștept să le port!

Să aveți o zi frumoasă, plină de căldură și voie bună! xo xo xo

2 comentarii: