marți, 31 iulie 2012

July empties - produsele pe care le-am terminat luna aceasta

Bună, fetelor!

Este ultima zi din lună şi ne întrebăm unde a zburat timpul aşa de iute!... Pare că zilele trec foarte repede şi nu ştim când s-au scurs două luni de vară. Timpul trece... noi cosmetice folosim.... deci e timpul pentru July empties.
Luna aceasta avem câteva produse de îngrijire personală, un parfum şi un spray de corp, iar din categoria machiaj doar un rimel şi un luciu de buze deoarece a fost foarte cald şi am optat pentru minimum de produse aplicate pe piele.


Exfoliant Ocean Salt de la Lush - foarte bun pentru îndepărtarea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii, are un miros foarte plăcut, fresh, este potrivit pentru pielea corpului, dar şi pentru faţă (toate tipurile de ten), hidratează pielea, lăsând-o moale şi catifelată.
Şampon Supersoft de la Schwarzkopf - conţine proteine din iaurt şi extract de fructe de pădure roşii, este special creat pentru părul vopsit, conţine filtre UV, miroase foarte delicios :). Lasă părul hidratat, foarte mătăsos şi strălucitor .
Loţiune de corp Skin Sin de la Lush -  miroase a cireşe, are o textură light şi hidratează foarte bine. 
Demachiant Gentle Cleansing Milk de la Cien (din Lidl) -  conţine lotus şi mătase, este foarte blând cu tenul, îndepărtează machiajul foarte bine, dar pentru a înlătura rimelul trebuie insistat puţin. 


Apă de toaletă Scentini Plum Twist de la Avon - are un miros fructat, dulce, light
Spray de corp Naturals Cherry Blossom - are un miros dulce, este foarte răcoritor,  potrivit pentru zilele toride


Rimel The Collosal Volum Express de la Maybelline - conferă volum genelor fără a le încărca
Luciu de buze de la e.l.f. - Baby Lips - are un miros plăcut, textura nu este lipicioasă


Voi ce produse aţi terminat recent? Ne-ar plăcea să ştim care este favoritul vostru pentru luna aceasta. xo






luni, 30 iulie 2012

Let's have a bright smile! - albirea dinţilor acasă

Bună, fetelor!

      Frumuseţea începe cu un zâmbet sănătos şi strălucitor. Regulile de igienă dentară sunt deja cunoscute de foarte multe dintre noi, dar, cu toate acestea, o să le trecem în revistă: vizita la stomatolog o dată la 6 luni, periajul dinţilor de două ori pe zi - dimineaţa pentru a îndepărta bacteriile acumulate peste noapte şi seara pentru a îndepărta resturile alimentare, folosirea apei de gură şi a aţei dentare. Pe lângă toate acestea albul dinţilor este foarte important când vine vorba de un  zâmbet frumos. Noi am testat câteva metode de albire a dinţilor pe care am dori să le împărtăşim cu voi.

1. Produse profesionale special create pentru a fi folosite acasă : benzi de albire a dinţílor White Crest
Acestea se pot găsi pe siteul www.albirea-dinţilor.com ,conţin peroxid de hidrogen, substanţă responsabilă de albirea dinţilor. Pe site găsiţi produse ce conţin cantităţi diferite de peroxid, preţurile variază de la 149 lei la 399 lei/ cutia, fiecare conţinând de la 14 la 82 plasturi, de aici diferenţa de preţ. Dacă bugetul nu vă permite, puteţi cumpăra plicuri cu plasturi, fără a achiziţiona tot pachetul.
După 3 zile de la începerea programului de albire am observat primele rezultate care erau destul de vizibile. De asemenea trebuie să vă spunem că aceste produse provoacă sensibilitatea dinţilor (după o vreme această sensibilitate se estompează). După un tratament de 2 săptămâni dinţii erau albi, multe persoane cunoscute sesizând marea diferenţă. Noi am folosit White Crest acum 2 ani şi de atunci ne menţinem dinţii albi cumpărând doar 3 plicuri pe an pentru a intensifica strălucirea şi albul dinţilor.





2. Dacă doriţi să vă preparaţi singure o soluţie pentru albirea dinţilor, amestecaţi într-un bol pastă de dinţi cu o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi o jumătate de linguriţă de apă. După ce vă spălaţi cu această soluţie, puneţi într-un păhărel apă de gură şi peroxid de hidrogen (îl găsiţi în farmacii) în cantităţi egale, apoi clătiţi.
Faceţi lucrul acesta o dată pe săptămână.

Zâmbiţi! xo


vineri, 27 iulie 2012

Paletă iluminatoare e.l.f. - review

Bună, fetelor!

      Un machiaj reuşit presupune conturarea chipului cu un bronzer şi iluminarea unor zone ale feţei cu un iluminator, toate acestea pentru a masca anumite imperfecţiuni şi a scoate în evidenţă trăsăturile de care suntem mândre. Am încercat paleta iluminatoare de la e.l.f (costă 18 lei) şi suntem foarte mulţumite de aceasta deoarece are 4 nuanţe de iluminator (alb, peach, bronze şi roz), are o textură foarte cremoasă, se întinde uşor pe piele şi nu dă un aspect de ten încărcat. O folosim pentru a ilumina arcada, colţul intern al ochiului, pomeţii, nasul şi buza superioară (Cupid's bow).






          Paleta conţine o cantitate destul de generoasă de produs şi constituie o investiţie pe termen lung, având în vedere că nu trebuie folosit mult iluminator pentru a obţine efectul pe care îl dorim.
        

joi, 26 iulie 2012

What's in my beach bag?

Bună, fetelor!

       Vară.... Soare... Nisipul auriu... Marea albastră... Briza răcoroasă ce ne mângâie pielea bronzată... Ah! Vacanţă. În sfârşit avem timp berechet să lenevim la soare. Să mergem la plajă!
       

Nu uităm pălăria pentru a ne proteja părul şi faţa.


Pentru machiaj am ales o loţiune nuanţatoare cu SPF 20 pe care o fixăm cu o pudră cu SPF 45. În felul acesta prevenim îmbătânirea prematură a tenului. Nu uităm nici de buze pe care aplicăm un balsam cu protecţie solară. Pentru un strop de culoare am ales un ruj Avon rezistent la transfer.





Foarte importantă este protejarea pielii cu loţiuni ce conţin factor de protecţie cât mai mare. Produsele pe care noi le-am ales sunt:
Nivea Baby SPF 50
Loţiune pentru faţă Anew SPF 50
Lapte de corp Anew Aftersun Balm
Unt de corp după plajă de la Avon

Let's rock the beach! Enjoy your vacantion!

miercuri, 25 iulie 2012

Să bucătărim - Italian Ice cream (Fretta Molto)

Bună, fetelor!

       Este foarte cald afară, nu-i aşa? Ce aţi zice să ne răcorim la o îngheţată? Vă propunem un desert cremos, dulce şi uşor de făcut.
     
      Ingrediente:
  • 2 plicuri de frişcă
  • 100 ml miere (6 linguri)
  • un ou
  • 4 gălbenuşuri


      Mod de preparare:

         Se prepară 300 ml frişcă. Într-un bol, pe baie de aburi, se amestecă mierea, gălbenuşurile şi oul. Se răstoarnă peste frişcă şi se amestecă încet, omogenizându-se compoziţia. Se pune o folie de plastic într-o caserolă şi se toarnă compoziţia obţinută. Se ţine în congelator minim 3 ore.

      Mod de servire:

          Îngheţata poate fi unsă cu miere şi presărată cu alune sau poate fi servită lângă prăjitura preferată.

Enjoy it!







marți, 24 iulie 2012

DIY Trendy Necklace

Bună, fetelor!

       Accesoriile statement sunt în trend, aşa că ne-am gândit să vă arătăm cum puteţi să vă puneţi în valoare ţinuta cu un colier simplu de realizat. Aveţi nevoie doar de un şablon din plastic rezistent, dar nu foarte dur şi eşarfa preferată.


        Se începe prin a trasa pe carton forma dorită, se decupează , apoi se suprapune pe materialul plastic şi se decupează şablonul. Se perforează capetele şi se ataşează două panglici care vor constitui sistemul de închidere al colierului. Alegeţi eşarfa preferată şi înfăşuraţi-o în jurul şablonului.

 

         Dacă eşarfa este din mătase puteţi asigura capetele cu ajutorul unor ace de siguranţă. Iată!....Colierul este gata!


          Dacă doriţi să asortaţi colierul mai multor ţinute, puteţi păstra şablonul şi schimba eşarfa.




Ce ziceţi? Aţi încerca aşa ceva? Ne-ar plăcea să aflăm părerile voastre! :) xo

luni, 23 iulie 2012

Colecţia noastră de cosmetice e.l.f.

Bună, fetelor!

       Astăzi vrem să vă prezentăm colecţia noastră de produse e.l.f. (eyes lips face).

  • Produse pentru faţă





  • Produse pentru ochi







  • Produse pentru buze





    Dacă doriţi să facem un review produselor nu ezitaţi să specificaţi lucrul acesta în comentarii.

Slăbim cu ajutorul proteinelor

Bună, fetelor!

      Lupta cu kilogramele ne poate da bătăi de cap uneori. Şi, cum înfometarea nu este o soluţie, ne-am documentat puţin despre dietele cele mai eficiente. Am observat că multe dintre acestea amintesc de consumul de proteine deoarece ard mai multe calorii decât grăsimile şi carbohidraţii.
     În timp ce ne pregăteam să plasăm o comandă pe iHerb am descoperit o pudră proteică de orez brun. Fără să mai stăm pe gânduri am adăugat-o în coş deoarece doream să o testăm.


           Pudra miroase a vanilie, are o textură fină, este obţinută din orez brun nemodificat genetic, nu conţine zahăr şi pretinde că este naturală.



Până aici toate bune şi frumoase. La o examinare mai atentă a etichetei ne-am cam panicat. Era vorba despre un avertisment că acest produs conţine o substanţă cunoscută în California ca fiind dăunătoare femeilor însărcinate.


Am hotărât să scriem un email producătorilor să ne explice despre ce este vorba, mai ales că produsul avea multe review-uri pozitive pe siteul iHerb. Răspunsul a fost prompt şi ne-a oferit explicaţiile de care aveam nevoie.
Producătorii ne-au spus că substanţa dăunătoare despre care aminteşte avertismentul se găseşte în aer, apă şi sol. Pudra aceasta este sigură, dar compania trebuie să respecte legea 65 a statului California, lege care impune nişte standarde aproape imposibil de atins. Fructele conservate conţin o concentraţie mult mai mare de substanţe dăunătoare. Precum ştim, nimic din ceea ce consumăm nu mai este natural 100%.
Fiind asigurate că acest produs poate fi consumat cu încredere, ne-am hotărât să-l testăm şi noi.

Cum se prepară?
200 ml lapte + o linguriţă cu pudră + fructe (noi am ales bananele deoarece dau consistenţă shake-ului)
Shake-ul fără fructe are o consistenţă făinoasă, aspect destul de deranjant. Când am preparat băutura cu banane gustul a fost foarte bun, s-au simţit foarte puţin  granulele de orez nedizolvate, dar cel mai important a fost faptul că ne-a oferit senzaţie de saţietate.

Ce efecte am observat?
În 6 zile am slăbit un kilogram fiecare consumând acest shake la micul dejun şi făcând sport zilnic.
Probabil că în viitor vom încerca şi alte pudre proteice în dorinţa de a găsi un produs cu un gust mai bun şi care să fie mai solubil în lichide.