sâmbătă, 16 noiembrie 2013

DM Haul

Salutare, dragele mele!

Astăzi doresc să vă prezint primele mele cumpărături dintr-un magazin DM. Eram în căutarea unui nou fond de ten și m-am hotărât să arunc o privire prin magazine, în speranța că voi găsi un produs potrivit tipului meu de ten. Nu știam bine ce caut... doream un fond de ten care să fie matifiant, dar nu știam la ce brand să mă opresc. În cele din urmă am aruncat o privire și în magazinul DM din apropierea casei și mi-a atras atenția un produs pe care nu-l mai încercasem - Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation. Și cum nu puteam ieși din magazin doar cu un singur produs :) , am mai pus ochii pe alte câteva care mi s-au părut numai bune de testat. Să vi le arăt!





Crema de ochi pe care o am în prezent este pe terminate, așa că am ales acest produs destinat zonelor ochilor și buzelor. Este o cremă antirid special concepută pentru un ten matur. Deoarece tocmai am împlinit 30 de ani, sunt în căutarea acelor produse ce luptă împotriva ridurilor. Mi-a plăcut că pe ambalaj scrie că poate fi folosită și ca bază pentru machiaj și ruj. Sezonul rece vine însoțit de frig și vânt care ne usucă pielea mâinilor și a buzelor, deci sunt foarte încântată să folosesc acest produs și să îi testez puterea de hidratare. Prețul cremei este de 15,99 lei.



De când am terminat crema pentru bust Lovely Jubblies de la Lush, nu am mai folosit un produs destinat acestei zone a corpului. Am zărit pe raft acest ulei pentru bust de la Aromax și l-am luat imediat. Conține ulei de migdal, jojoba, nucă de macadam, luminiță, cătină, portocale dulci, grapefruit, antioxidanți vegetali și vitamina E pentru a oferi catifelare și elasticitate pielii. Produsul a costat 14,99 lei.



Al treilea produs ales a fost crema anti-pigmentare de la Balea. Acest produs are un conținut ridicat de vitamina C, luptând împotriva petelor. Sper să observ un efect asupra pielii mele! Crema a costat 12,99 lei.



În încheiere vă prezint fondul de ten despre care vă vorbeam mai sus. Este sub formă de spumă, dar la tub, ceea ce mă încântă deoarece  ambalajul este mai igienic decât cel de la L'Oreal Mousse Foundation. Cred că o să-l termin destul de repede, dar nu mă deranjează deoarece a costat numai 14,99 lei. Îl consider potrivit pentru a fi testat. Dacă o să-mi placă, o să-l recumpăr. Dacă nu, măcar nu voi avea regretul că am dat o căruță de bani pe ceva ce nu mi se potrivește.

Dacă doriți review amănunțit despre unul dintre produsele prezentate, lăsați-mi un comentariu și o să revin cu impresii.

Să aveți parte de un weekend relaxant! xo xo xo

8 comentarii: