marți, 5 noiembrie 2013

Lush Haul



Bună, fetelor!

Recent s-a deschis un mall Afi în orașul Ploiești și, pentru că suntem într-un mic concediu, ne-am decis să petrecem un weekend la cumpărături. Am fost plăcut surprinse să găsim un magazin Lush, deci a trebuit să intrăm să ne încântăm simțul olfactiv cu minunatele produse. Bineînțeles că nu am plecat cu mâna goală.







Săpun Porridge - miroase a biscuiți cu unt, conține fulgi de ovăz ce au rolul de a exfolia pielea, iar partea cremoasă a săpunului hidratează și catifelează. Am preferat să cumpăr produsul din magazin deoarece mi-am ales o bucată care să conțină un strat exfoliant mai subțire, dorind produsul pentru hidratare. 100g costă 26,80 lei.



Ulei de baie You've been mangoed -  se adaugă în apă pentru a o face hidratantă. Conține lămâie, mango și avocado, ingrediente ce conferă produsului proprietăți benefice pielii, precum și un miros tonic. A costat 24,80 lei.



Sare de baie Blackberry -  miroase a fructe de pădure, aș adulmeca toată ziua mirosul acestei sări de baie. Îmi place produsul deoarece conține acid citric, ulei de bergamotă și ulei de tămâie, ingrediente care îmi hidratează pielea. Când folosesc această sare simt că am parte de o baie luxuriantă. Costă 24,80 lei.


  Voi ați încercat aceste produse?

4 comentarii:

  1. mmmm...lush! deja imi si imaginez cum miroase! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acestea trei nu le-am incercat inca. Si eu as adumelca toata ziua produsele celor de la Lush :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa le tin pe noptiera de langa pat. Toata camera miroase a Lush. Pupici

      Ștergere