marți, 7 ianuarie 2014

Colecția mea de parfumuri

Bună, fetelor!

Pentru mine parfumul reprezintă acel ingredient minune care face ca starea de spirit să se modifice instant, care mă poartă pe aripi de vis, îmi trezește amintiri uitate prin sertarele prăfuite ale timpului, mă inspiră, mă face să mă simt specială.
Fiecare dintre noi preferăm anumite arome, de aceea parfumul reprezintă, într-un fel, amprenta personală.


Colecția mea este formată din 6 parfumuri care îmi plac foarte mult.


 Parfum Little Black Dress de la Avon- clasic, elegant, puternic, dulce. Este un parfum oriental, floral, cu note de bujor, gardenie, prune, ghimbir și caise. Îmi place să port acest parfum în anotimpul primăvara datorită notelor sale florale.



Tresor Midnight Rose de la Lancome - sofisticat, misterios, special. Este un parfum ce rezistă foarte mult, conține note dulci (coacăze) și florale, dar nu foarte puternice datorită accentelor lemnoase. Acesta este parfumul preferat, în special în sezonul rece.



Christian Lacroix Rouge de la Avon - elegant, rafinat, vesel. Conține note de citrice, condimente și cașmir. L-aș purta în toate anotimpurile deoarece nu este prea puternic sau prea dulce.



Comme une Evidence, Yves Rocher- floral, intens, fresh. Este un parfum care miroase foarte bine, persistă pe piele, are un miros special de flori de primăvară.



Parfum aromatic Tesori d'Oriente Orchidea della China - dulce, floral, intens. Acest parfum are un miros foarte intens și foarte dulce. Îmi place să îl folosesc ca spray de corp în sezonul cald.


             

Breath of God, Lush - este un parfum deosebit, poate fi folosit și de bărbați deoarece are note lemnoase. Conține arome de pepene, piper, neroli, ienupăr, cedru - o combinație foarte interesantă de ingrediente ce formează un parfum special. Îl folosesc în sezonul rece, chiar în combinație cu alte parfumuri cum ar fi cel de la Tesori și îmi place foarte mult. Nu cred că acest parfum ar plăcea oricui, de aceea aș sugera să fie mirosit în magazin înainte de a fi cumpărat.

Acestea sunt parfumurile preferate. Mi-ar plăcea să îmi lărgesc colecția cu alte câteva arome vanilate cu note de fructe de pădure. Aveți vreo sugestie?

Care este parfumul vostru preferat?
xo xo xo

15 comentarii:

  1. Am avut si eu cele doua parfumuri de la Avon si mi-au placut. Parfumul meu preferat e Nina by Nina Ricci , din cate parfumuri am avut si am mirosit, nici unul nu se compara cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am mirosit si eu in magazin si intr-adevar miroase foarte bine! Multumesc pentru comentariu. Te pup!

      Ștergere
  2. Rouge il folosesc si eu, dar in sezonul rece. Mi se pare prea puternic pentru sezonul cald.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vara eu prefer spray-urile de corp pentru ca sunt mai racoritoare, mai fresh. xo xo xo

      Ștergere
  3. Tresor imi place si mie! iubesc mult Bvlgari!

    RăspundețiȘtergere
  4. am vrut la un moment dat sa-mi iau Rouge, dar n-am apucat si acum am vreo 8 parfumuri (parca) si inca altele pe lista. of, of!!

    RăspundețiȘtergere
  5. mie imi place tare mult j'adore de la dior desi nu il detin :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum miroase, o sa-l caut in magazine sa il adulmec.... :)

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Nu l-am avut si nici nu stiu cum miroase. Poate intr-un viitor o sa am sansa sa il cumpar. Multumesc pentru comentariu! xo xo xo

      Ștergere
  7. Eu prefer brandul Hugo Boss, mai ales Boss Orange. chiar azi mi-a sosoit coletul de la Aoro si chiar sunt multumita de el :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Draguta colectie, Tresor l-am avut si eu si miroase bine. Te astept si pe la mine, daca vrei ne putem urmari reciproc/ trece in blogroll. :X

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Tresor e superb! M-a dat o colega cu el si a pulverizat si pe geaca, cred ca jumatate de an l-am simtit. :D

    RăspundețiȘtergere