vineri, 31 ianuarie 2014

January Empties: Produsele terminate luna aceasta


Bună, fetelor!

Și în anul 2014 proiectul nostru de a termina cât mai multe produse în fiecare lună continuă. Acest lucru nu poate decât să ne bucure, să ne facă să ne simțim mândre de noi și desigur ne dă motivul perfect pentru a ne cumpăra noi produse. :)





Lapte demachiant de la Cien - conține extract de lotus și mătase, este delicat cu tenul și îndepărtează cu succes machiajul feței, însă pentru rimel trebuie insistat.
Șervețele demachiante Deep Cleanse de la Pure - înlătură bine machiajul, lăsând tenul curat, iar pielea rămâne fină. Șervețelele de la Pure sunt preferatele noastre!



Cremă pentru zi cu acid hialuronic de la DermaEeste special concepută pentru tenul uscat, predispus apariției ridurilor și liniilor fine. Este o cremă bună, dar mai multe detalii găsiți aici.
Demachiant Thoroughly Clean Face Wash de la Desert Essence - conține ulei de arbore de ceai, este creat special pentru tenul mixt sau gras, lasă tenul curat, dar provoacă usturimea ochilor.




Șampon Caring Moisturizing Shampoo de la Nivea - conține extract de nufăr, aloe vera și keratină lichidă. Lasă părul curat, dar nu-l prea hidratează.
Șampon uscat Batiste - este foarte bun! Love it!



Spumă pentru păr Perfect Lengths de la VO5 - cea mai bună spumă încercată până acum! Buclele sunt bine definite, oferă o fixarea îndelungată coafurii și nu încarcă părul.
Mască reparatoare pentru păr de la Yves Rocher - este destinată părului uscat. Conține fulgi de ovăz, este o mască hidratantă, dar nu excepțională.



Spray pentru corp Riviera Goddess de la Avon - are un parfum intens de crini. Este unul dintre spray-urile preferate.
Deodorant Nutritive Skin Care de la Rexona - este un deodorant foarte bun, asigură o bună protecție împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.



Parfum Tesori d'Oriente cu orhidee de China - miroase foarte, foarte bine!!!



Deodorant Play it sexy de la Playboy - are un miros plăcut de vanilie, nu lasă urme pe haine și oferă o bună protecție împotriva transpirației.


Voi ce produse ați terminat luna acesta?

Inspirația zilei:
Fii optimistă! Întotdeauna crede că ceva minunat e pe cale să se întâmple!
xo xo xo

2 comentarii:

  1. Luna aceasta nu am terminat nimic, ba chiar am mai inceput produse noi. Ma bucur, insa, sa vad ca nu toate persoanele sunt ca mine! :) Voi chiar ati reusit sa dati gata multe produse, asa ca, ma gandesc, meritati sa va cumparati altele! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place spray-ul de corp de la Avon <3 si de mult vreau sa ajung si eu la parfumurile Tesori...mi se par tare deosebite.

    RăspundețiȘtergere