joi, 2 ianuarie 2014

Produsele favorite ale anului 2013

Bună, fetelor!

Anul 2013 a trecut fulgerător de repede, lăsând în urmă amintiri frumoase, experiențe inedite, noi prietenii, zile însorite și zâmbete. Observați că am enumerat numai lucrurile pozitive deoarece consider că din viață trebuie să luăm doar ceea ce este bun și frumos. Pe de altă parte este foarte adevărat că din eșecuri și dezamăgiri învățăm să fim mai puternici, dar odată lecția învățată, trebuie să mergem mai departe, lăsând în urmă durerea și privind cu încredere spre viitor.

Doresc să încep 2014 cu impresiile despre produsele care mi-au plăcut foarte mult în anul ce a trecut. Voi clasifica produsele pe categorii: îngrijirea părului și a tenului, hidratarea corpului, geluri de duș și produse de machiaj.




-șamponul I love Juicy - perfect pentru părul gras, curăță în profunzime, dar nu usucă firul de păr
- balsamul pentru păr Happy Happy Joy Joy - are un miros floral care persistă pe păr zile întregi. Este uimitor!
-șampon uscat Batiste - îndepărtează sebumul de pe firele de păr, conferă volum, nu încarcă excesiv cum se întâmpla cu șamponul de la Balea


- tratament cu acid glicolic Liquid Gold de la Alpha-H - exfoliază tenul, pielea rămânând luminoasă și netedă
- loțiune tonică Clean&Clear - nu conține ulei, curăță absolut toată murdăria de pe piele, previne apariția acneei
- apă minerală de la elmiplant - hidratează și revigorează tenul, pielea se simte răsfățată
- tratament antiacneic Grease Lightning de la Lush - cel mai eficient produs antiacneic, nu cred că voi renunța la a-l folosi
- tratament cu ginseng de la Avon - luminează tenul, hidratează, elimină imperfecțiunile



- cele mai bune dischete demachiante mi se par cele de la Iseree din Lidl- au o parte mai exfoliantă, iar marginea este rezistentă, nepermițând dischetei să se desfacă în mai multe straturi. Sunt cele mai bune (și ieftine) dischete!



-cremă pentru duș Tesori d'Oriente - conține orhidee chinezească, ceea ce conferă produsului un miros absolut încântător, are o textură cremoasă care nu usucă pielea
-gel de duș Twilight de la Lush - miroase așa de bine! Conține lavandă care calmează starea de spirit, fiind perfect pentru baia dinainte de culcare.


-unt de corp Bottom Butter de la Palmer's - conține unt de cacao pur, vitaminele A, D și pro-vitamina B5, calmează pielea iritată. Eu îl folosesc ca tratament de noapte pentru mâini. Nu conține parabeni.
-loțiune pentru mâini și corp de la Farmec- conține floare de portocal și ghimbir, are o textură light, dar este hidratantă, miroase delicios a portocală, iar ambalajul prevăzut cu pompiță este foarte practic. Nici acest produs nu conține parabeni.
-ulei de baie You've been mangoed, Lush - este excelent pentru pielea iritată, hidratează foarte bine, iar mirosul este unul revigorant. Eu îl aplic și pe față după ce folosesc crema epilatoare.
-tratament pentru mâini Tiny Hands - este vegan, hidratează foarte bine pielea mâinilor, este recomandat pentru a fi folosit pe timpul nopții ca și tratament.


-fard de ochi Pressed Mineral Eyeshadow, nuanța What's your name, de la e.l.f. - este nuanța perfectă pentru un machiaj natural. Îmi place să o aplic pe pleoapă alături de tuș negru și un ruj roșu pe buze.
-creion alb de la Avon - are mina moale, este ieftin, poate fi folosit pe pleoapa inferioară pentru a da iluzia unor ochi mai mari, în colțul interior al ochilor pentru iluminare, pe arcadă pentru a da formă sprâncenelor, pentru a corecta forma buzelor după ce am folosit un ruj roșu.
-primer pentru pleoape de la e.l.f. - își face toți banii.




 -luciu de buze mineral de la e.l.f. - nuanța Night Owl - îmi place foarte mult, chiar dacă este puțin lipicios. Are o nuanță perfectă pentru un look natural.
-ruj Kate de la Rimmel, nuanța 103 - este pigmentat și hidratant, rezistă pe buze și are un miros plăcut. Este nuanța perfectă de roz!
-ruj Kate de la Rimmel, nuanța 90 - este rezistent pe buze, are o nuanță foarte frumoasă de roșu zmeură, iar mirosul este foarte plăcut.




-șervețele matifiante de la e.l.f. - îmi sunt indispensabile!
-pudră de față cu SPF 45 de la e.l.f. - matifiază, uniformizează culoarea tenului și...foarte important...protejează tenul de razele solare. 
-blush de la e.l.f. - nuanța rich rose - conține particule iluminatorii, se aplică ușor, nu lasă dungi inestetice pe piele.


Care sunt produsele voastre preferate? Aveți vreo recomadare? Mi-ar face plăcere să aflu detalii.

3 comentarii:

  1. Multe, multe produse frumoase. Sa fie la fel de multe favorite si in acest an :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau samponul I love juicy!!! :(( Sunt curioasa de unde ai luat Batiste, pentru ca eu stiu ca la noi se gaseste doar pe net, dar vad ca tu ai o sticluta cu eticheta cu pretul pe ea :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. va rog mult, imi spuneti si mie de unde ati luat samponul Batiste?:-( L-am vazut si la postarea cu giveaway-ul si tare as vrea si eu :-(

      Ștergere