luni, 18 august 2014

Haul: Rochițe de la Miniprix




Săptămâna trecută vă promiteam că o să vă arăt rochițele de la Miniprix pe care le-am luat la reducere, fiecare având prețul de 20-30 lei.







Această rochiță de la Kenvelo este confecționată dintr-un material ușor și răcoros, fiind perfectă pentru vară. 
Printul este foarte drăguț, lungimea rochiei este medie (deasupra genunchiului), iar în talie rochia are inserată o bandă elastică ce ajută la evidențierea siluetei.
Rochița se așază bine pe corp, se simte lejeră și ușoară, deci este perfectă pentru zilele caniculare sau pentru plimbările pe plajă.




A doua rochiță este elegantă, simplă, clasică și poate fi purtată din primăvară până în toamnă. Este confecționată dintr-un material ușor lucios, are o formă ce avantajează orice siluetă, iar în partea de sus are inserat un guler Peter Pan.







Următoarea rochiță este destinată ocaziilor speciale, dar poate fi purtată și pe timpul zilei împreună cu niște botine și o geacă de piele. Partea de sus este ca un corset ornat cu pliseuri arajante într-un mod interesant. Rochia este confecționată dintr-un voal ușor de culoare crem.







Ultima rochiță este de inspirație retro, are o formă dreaptă cu un decupaj interesant în zona brațelor, iar materialul din care este confecționată este lucios și nu se șifonează ușor.






Toate rochițele pe care le-am comandat mi se potrivesc de minune și de-abia aștept să le port.

Prețurile pe care le-am plătit pentru aceste articole sunt foarte mici. Am observat că cei de la Miniprix au campanii frecvente de reduceri la diferite categorii de articole. Pentru a afla mai multe detalii despre promoțiile curente care sunt foarte tentante, dați click aici.


Să aveți o săptămână ușoară!
xo xo xo

9 comentarii: