vineri, 8 august 2014

New lipsticks in my collection





Vara este anotimpul culorilor, al veseliei și al bunei dispoziții. Am regăsit toate aceste elemente în rujurile Colorsensational de la Maybelline. Mi se par foarte pigmentate, cu o textură lejeră și cremoasă, fiind destul de rezistente la transfer. Eu mi-am ales două culori pe care mi le doream de mult timp: un violet intens - nuanța 906 Hot Plum și un corai aprins - nuanța 910 Shocking Coral. Am plătit pe fiecare produs 20 lei (le-am cumpărat din Cora), ceea ce mi se pare a fi un preț foarte bun raportat la calitatea rujurilor.

Să vă arăt minunatele culori!








Rujurile miros a prăjituri cu ciocolată. Yummy!!!








După folosirea produselor, am observat că acestea au o textură glossy, ceea ce face ca buzele să nu fie uscate, ci să se simtă hidratate și în același timp frumos colorate. ^_^


LOVE THE 2 COLORS!!!




Am observat că în această colecție există și culori nude, perfecte pentru toamnă. Îmi doresc să mai cumpăr câteva rujuri mai neutre pentru a le folosi în obținerea machiajului de zi, pe parcursul întregului an.
Până atunci încerc să mă bucur de vară, de timp liber și de soare alături de aceste două culori minunate cu nuanțe intense, vesele și juicy.

Vă pup!!!
xo xo xo 

4 comentarii: