vineri, 31 octombrie 2014

October Empties: Produsele terminate luna aceasta







Zilele friguroase de afară ne dau de veste că anotimpul rece se apropie cu pași repezi. Astăzi ne luăm rămas bun de la a zecea lună a anului 2014 și vreau să marchez acest fapt prin a vă prezenta produsele de îngrijire personală terminate în luna octombrie.




Din categoria produselor destinate îngrijirii părului vă prezint :


-   șamponul pentru păr ondulat Joico este un produs foarte bun. Părul hidratat este  ușor de aranjat. Efectele utilizării acestui șampon m-au impresionat, de aceea îl voi achiziționa în curând.
-   balsamul pentru păr de la Krauter este un produs bio, care ajută părul uscat să devină hidratat și moale la atingere ;
-   masca pentru păr cu caviar negru Planet Spa de la Avon are un miros plăcut, însă fără efecte remarcabile ;
-   șamponul uscat Batiste pentru părul brunet face parte din categoria produselor preferate pe care le voi recumpăra mereu. Thumbs up !


Produsele pentru îngrijirea tenului pe care le-am folosit în luna octombrie au fost:



-  crema Pure Calmille, de la Yves Rocher, o cremă delicată cu iz de mușețel, care se remarcă prin calitate, textură și consistență ;
-  batonul cu vitamina E pentru protecția și hidratarea buzelor, dar și a zonelor din jurul ochilor. Este un produs achiziționat de pe siteul iHerb la prețul de doar 2,80 $.  
-  crema Sierra Bees – Calendula este o cremă cu extract de gălbenele, miere manuka și aloe vera. Uleiurile esențiale aromatice de măsline și floarea soarelui pe care le conține această cremă hidratează, catifelează și protejează tenul împotriva acțiunilor nefavorabile ale vântului și soarelui. Produsul poate fi cumpărat de pe siteul iHerb la prețul de 26,36$.


Din categoria produselor destinate îngrijirii corpului am folosit :


-   gelul de duș Dove cu miros de floare de portocal și smochin, care lasă pielea catifelată și plăcută la atingere ;
-   antiperspirantul Rexona, un aliat pe care mă pot baza cu încredere. Miroase bine și combate eficient mirosul transpirației.
-   laptele pentru corp de la Sephora, un produs foarte hidratant, cu textură light care se absoarbe rapid în piele.


Voi ce produse ați terminat în această lună ?


Vă pup!
xo xo xo

4 comentarii:

  1. Nu stiam de samponul Joico.Suna interesant,pentru ca e greu sa gasesti un sampon bun pentru parul cret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie una imi place foarte mult acest sampon deoarece este hidratant.

      Ștergere
  2. Din cele enumerate de tine am folosit doar deodorantul Rexona si mi-a placut foarte mult :). Acum m-ai facut curioasa de samponul Joico :p

    RăspundețiȘtergere