sâmbătă, 25 octombrie 2014

Părerea mea despre rujurile The One 5 în 1 de la Oriflame



Recent mi-am cumpărat două rujuri din gama The One de la Oriflame în nuanțele Mysterious Pink (un mov cu tente albăstrui) și Uptown Rose (un roz aprins și jucăuș). Eram foarte curioasă despre aceste produse, mai ales că îmi amintesc despre lansarea gamei The One ca fiind un moment intens mediatizat și des abordat în blogosferă.




  •  Rujul are un ambalaj elegant, de calitate.
  • Mirosul produsului este plăcut și subtil.
  • Cantitatea nu este una foarte generoasă (doar 4 grame), însă nu mă deranjează deoarece îmi permite să folosesc rujul înainte de a expira.
  • Prețul produsului este foarte mic- 13 lei.


De ce 5 în 1?

Producătorii susțin că rujul The One 5 în 1 are următoarele calități:


  1. - culoare intensă
  2. - finisare luminoasă
  3. - contribuie la menținerea nivelului de hidratare a buzelor
  4. - senzație de confort
  5. - culoare rezistentă





Ce am constatat eu?


  1. - culoarea nu este foarte intensă, însă este suficient de puternică pentru a se potrivi unui machiaj de zi
  2. - rujul are un finish glossy
  3. - consistența este hidratantă, produsul nu usucă buzele și nici nu se fixează pe porțiunile cu piele uscată pentru a le da un aspect inestetic
  4. - produsul este într-adevăr ușor de purtat datorită faptului că nu încarcă buzele, acestea simțindu-se fine și hidratate
  5. - culoarea este destul de rezistentă, însă nu într-atât încât să mă uimească








                               





   

Am încercat să surprind cât mai bine culorile și textura produselor folosind lumină naturală. Prima nuanță (Mysterious Pink) îmi place mult deoarece are tente albastre ce dau iluzia de dinți albi.Este potrivită sezonului rece pentru că este o nuanță mai închisă ce se încadrează în tendințele pentru această toamnă. A doua culoare aleasă (Uptown Rose) este un roz foarte drăguț, vibrant și vesel. Personal îmi plac nuanțele mai aprinse deoarece îmi accentuează culoarea ochilor, dar și pentru că transformă un machiaj simplu într-unul ce pare mai elaborat.

Concluzia:
Rujul The One 5 în 1 este un produs bun, ieftin, dar care nu a reușit să mă impresioneze într-atât de mult încât să mă determine să îl recumpăr.

Voi ați încercat acest produs?

Vă doresc un weekend plăcut! 
xo xo xo 

6 comentarii:

  1. mie imi place gama the one, nu am incercat rujurile dar folosesc zilnic produsele pentru fata si rimelul

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste rujuri sunt singurele produse incercate din gama The One. Sunt curioasa si in legatura cu cele mentionate de tine. xo

      Ștergere
  2. ce dragute sunt nuantele. mie imi plac acestea nu foarte intense pentru ca le pot purta cu usurinta in fiecare zi. :) si imi place si finish-ul de gloss :)
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, rujurile mai putin pigmentate sunt potrivite pentru machiajul zilnic ce merge purtat la scoala ori la birou. Pupici!

      Ștergere