vineri, 24 august 2012

BEAUTY TRAVEL KIT BY LUSH

Bună, fetelor!
Vara este pe sfârșite și toată lumea se întoarce la serviciu sau la școală. Zilele de vacanță vor hoinări prin mintea noastră amintindu-ne de clipele frumoase petrecute cu cei dragi, familia sau prietenii. Însă nu peste mult timp vom începe să planificăm concediul de iarnă.
Pentru astăzi dorim să vă arătăm câteva produse Lush pe care le iubim și le luăm cu noi în vacanță deoarece ocupă puțin spațiu în bagaj și își fac treaba foarte bine.





  • Șampon uscat No Drought - miroase a citrice, prelungește cu o zi intervalul dintre zilele în care ne spălăm părul deoarece îl împrospătează și îndepărtează sebumul.
  • Jeleu de duș Sweetie Pie - potrivit pentru spălarea corpului și a părului, miroase delicios, a fructe, conține particule de sclipici (feeling glamorous)
  • Balsam de buze Chilli Tingle - este hidratant, miroase a ciocolată, are o culoare superbă
  • Tablete pentru spălarea dinților Dirty - se prezintă sub forma unor pastiluțe, fac multă spumă, curăță bine dinții, dar au un gust cam....prea parfumat. La început nu ne-au plăcut, dar cu trecerea timpului ne-am obișnuit, mai ales că tabletele își mai pierd din aromă. Ne-ar fi bucurat dacă aveau gust mentolat. Am observat pe siteul lush.uk că acum au mai multe sortimente, dar noi nu le-am încercat deocamdată.
  • Parfumuri solide Breath of God și Orange Blossom - au un miros puternic ce se menține timp îndelungat, sunt potrivite pentru pielea sensibilă, nu irită deoarece nu conțin alcool. Orange Blossom are un miros floral, dulce primăvăratic, iar Breath of God este un parfum puternic, este greu de descris...fresh, dar cu note lemnoase. Nouă ni se pare că mirosul pe care produsul îl are în tub diferă destul de mult de mirosul de pe piele, de aceea este bine să fie testat personal.
  • Unt de corp pentru duș King of Skin - este foarte hidratant, 100% natural, se aplică pe pielea udă în timpul dușului, apoi se clătește. Pielea rămâne catifelată, nefiind nevoie de folosirea unei loțiuni de corp.


Ne-am gândit și la fetele care se întorc la școală sau la serviciu și am alcătuit varianta kitului pentru poșetă.


Am ales:

  •  parfumul solid pentru că ocupă puțin spațiu, are un capac ce se înșurubează, deci produsul stă cuminte în ambalaj;
  • balsamul de buze;
  • tabletele pentru spălarea dinților, potrivite pentru cele care își petrec toată ziua la serviciu și își doresc o respirație proaspătă;
  • șamponul uscat din care am pus produs într-un recipient mai mic; este foarte ușor de aplicat pe păr cu o pensulă de pudră pe care nu o mai folosiți la machiajul feței;



Vă mulțumim că v-ați oprit pe blogul nostru! 
With love Daniela, Oana și Simona

4 comentarii:

  1. Wow! Cat de multe! Tre sa le incerc pe toate!
    Super sfaturi!

    Lots of kisses,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Nicoleta! Ne bucuram tare mult ca ai vizitat blogul nostru! Ne plac mult tinutele pe care le postezi, de aceea te-am adaugat in lista blogurilor pe care le urmarim. Nu vrem sa pierdem nicio postare de-a ta. :) xo xo

      Ștergere