joi, 16 august 2012

Rujuri e.l.f. - Review

Bună, fetelor!

Rujul este nelipsit din trusa de machiaj a oricărei femei deoarece înfrumuseţează, hidratează şi oferă încredere în sine. Astăzi ne-am propus să facem un review rujurilor e.l.f. deoarece avem în colecţie 5 nuanţe din cele 10 disponibile pe site (gama essential) şi le folosim de ceva timp astfel încât ne-am putut face o impresie despre acestea.


Vom încerca să punctăm aspectele importante ale acestor produse şi să vă spunem ce ne place şi ce nu ne place la acestea.

Aspecte pozitive:
+ sunt ieftine ( 9 lei pe siteul elf.ro)
+ sunt hidratante
+ sunt pigmentate
+ culorile mai închise rezistă mult pe buze
+ ambalajul este elegant, de calitate
+ au miros plăcut

Aspecte negative:
- au o consistenţă groasă, încarcă buzele
- paleta de culori nu este foarte variată Motivul principal pentru care am dorit să facem acest review este faptul că pe siteul elf.ro nu sunt prezentate culorile rujurilor aşa cum sunt ele în realitate. Vă arătăm acest swatch în speranţa că vă va ajuta să vă alegeţi nuanţa potrivită.

Voi folosiţi rujuri de la e.l.f.? Ce părere aveţi despre acestea?  Ne-ar face plăcere să aflăm şi opiniile voaste. xo5 comentarii:

 1. Vreaau Charming si Seductive! Sunt superbe :X

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, sunt dragute, dar culoarea se mai modifica in functie de pigmentul buzelor tale. Daca doresti sa obtii culoarea din imagini poti sa le aplici peste un primer pentru buze. xo xo

   Ștergere
 2. Eu urmeaza sa comand nuanta Nostalgic...are multe pareri favorabil si e considerat unul dintre cele mai bune rujuri nude..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am aceasta nuanta, desi imi plac rujurile nude. Poate revii cu o parere. xo

   Ștergere
 3. Eu am vreo 3 sau 4 nuante de la ei si pana acum, mi s-au parut foarte ok, luand in considerare si pretul pe care il au.

  RăspundețiȘtergere