sâmbătă, 15 septembrie 2012

Alba Botanica Facial Cleanser Review


Bună, fetelor!

Cu ceva timp în urmă vă arătam ce ne-am cumpărat de pe site-ul iHerb.com, iar acum credem că a sosit timpul să realizăm un review pentru Alba Botanica Pineapple Enzyme Facial Cleanser. De când am primit comanda am folosit acest demachiant în fiecare zi, așa că ne-am format o părere despre acesta.




Ne place foarte mult deoarece este un produs 3 în 1, demachiant, cleanser și exfoliant datorită enzimelor din fructele de ananas. Vine într-un ambalaj drăguț, viu colorat și este prevăzut cu pompiță. Pentru a curăța tenul este necesară o cantitate mică, jumătate de pompiță. Este perfect pentru orice tip de ten. Este un produs foarte eficient în lupta împotriva imperfecțiunilor. Are un miros delicat de citrice.Un lucru importat este faptul că nu irită pielea, așa că puteți să-l folosiți cu toată încrederea. Noi analizăm mereu ingredientele produselor pe care le folosim, de aceea am observat că acest produs nu conține parabeni, fapt pentru care primește încă un plus din partea noastră.  Are o consistență lichidă și este incolor. Poate fi achiziționat de pe site-ul iHerb.com la un preț accesibil (8,08 dolari, cam 34,24 lei), fiind avantajos având în vedere cantitatea pe care o are de 237 ml .



Alba Botanica Pineapple Enzyme Facial Cleanser este un produs foarte bun, am observat încă de la primele folosiri îmbunătățiri ale tenului: netezește suprafața pielii, îi uniformizează culoarea și ajută la vindecarea urmelor lăsate de acnee.
 Dacă vă hotărâți să-l achiziționați și este prima comanda pe care o efectuați pe site-ul iHerb.com, nu uitați că puteți beneficia de o reducere de 10$ dacă valoarea comenzii este mai mare de 40$, iar dacă aceasta nu depășește 40$ puteți beneficia de o reducere de 5$, utilizând codul RIW809.

Sperăm că acest review vă este de folos.Vă dorim o zi frumoasă plină de clipe minunate! xo xo

2 comentarii:

  1. arata bine acest demachiat... mai ales ca lupta impotriva imperfectiunilor.. .:D

    va pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da,este foarte bun. Noi avem ten sensibil si predispus acneei, iar acest demachiant a avut doar efecte benefice asupra pielii.

    RăspundețiȘtergere