duminică, 30 septembrie 2012

September Empties


Bună, fetelor!

A trecut și prima lună de toamnă. Septembrie a fost o lună frumoasă, cu vreme însorită, fiind o prelungire a zilelor de vară. Cu toate că ne-am întors la serviciu, ne-am găsit timp să petrecem momente în natură, să admirăm cerul albastru și senin, verdele frunzelor și să simțim cum razele soarelui ne mângâie pielea. Am făcut și cumpărături online, iar acum așteptăm coletele. O să împărtășim cu voi ceea ce ne-am comandat, precum și primele impresii. Până atunci, dorim să vă prezentăm ce produse am terminat luna aceasta.


 Loțiune pentru corp Vaseline Aloe Fresh Hydrating - conține aloe vera și castravete, de aceea hidratează foarte bine pielea. Are o formulă ușoară și se absoarbe rapid în piele.
Loțiune tonică Elmiplant Skin Moisture - ne place mult, lasă tenul revigorat, fresh și curăță foarte bine pielea de impurități. Chiar am observat efectele benefice pe care le are asupra tenului.
Deodorant Palmolive Soft&Gentle - miroase plăcut, a prospăt. Protejează cu succes împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.

 Fond de ten Giordani Gold Mineral Therapy Foundation - are o formulă ușoară, nu încarcă tenul, are o putere medie de acoperire, de aceea este potrivit pentru un machiaj natural. Pentru o mai mare acoperire a imperfecțiunilor se pot folosi mai multe straturi.
Pudră e.l.f. Clarifying Pressed Powder - ne place foarte mult, trebuie să o avem mereu. Acoperă imperfecțiunile, în același timp le și tratează. O recomandăm!
e.l.f. Translucent Matifying Powder - această pudră matifiează foarte bine tenul.

Rimelul Avon SuperCurlacious Mascara
Rimelul e.l.f. Lengthening&Volumizing Mascara
Ambele ne plac deoarece conferă volum, rezistă și nu pică de pe gene.
Luciul de buze e.l.f. Luscious Liquid Lipstick - în nuanța Bark, este o nuanță de maro. Ne plac foarte mult aceste luciuri de buze. Merită încercate!

Mulțumim că ați ales să citiți blogul nostru! Să aveți o zi splendidă!
Cu mult drag, Daniela, Oana și Simona xo xo


6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da, harnicute... Ne bucuram ca le-am terminat ca sa putem face loc altora. lol

      Ștergere
  2. ce multe produse consumate! :)Eu cu greu satrng doua trei pe luna pe care le termin:)) am multe si le folosesc simultan
    un mic sfat-te rog scoate optiunea in care pentru a-ti lasa comentarii trebuie sa introducem un cod care ne apare pe ecran.de multe ori trebuie sa imi chiorasc ochii si uneori ma las pe tanjeala dupa ce de vreo 5 ori imi zice ca am scris gresit:))te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cleo, nu uita că noi suntem trei. Produsele e.l.f. nu conțin așa mult produs, deci nu a fost greu să le terminăm. Hugs!

      Ștergere
  3. eu am terminat doar 5 produse luna aceasta.. :D

    va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne straduim sa consumam cat mai multe produse, ca sa facem loc pentru alte produse noi. Deja ne-am facut lista de dorinte. xo xo

      Ștergere