miercuri, 14 noiembrie 2012

Lush Tiny Hands Review - mâini catifelate și moi


Bună, fetelor!

În postarea de astăzi dorim să vă prezentăm un produs minunat care va schimba cu totul aspectul mâinilor. Este vorba despre Tratamentul pentru mâini Tiny Hands de la Lush.


    Folosim Tiny Hands de aproape 2 ani și nici nu vrem să ne gândim cum ar arăta viața noastră fără el. Acest mic unt solid face minuni, hidratează foarte bine pielea uscată a mâinilor. Toate trei l-am încercat și a avut același efect pentru fiecare în parte. Mâinile au devenit catifelate, moi și super hidratate.
   Ce ne mai place la el este faptul că nu conține parabeni. Ingredientele sunt: unt de cacao, talc, unt de shea, parfum, extract din flori de gălbenele, ulei de argan, petale de șofrănel, extract de aloe vera, extract de vanilie, ulei de mușețel, ulei de gălbenele, citral, cumarină, geraniol, linalool și limonen. Înainte de aplicare, untul trebuie încălzit puțin între palme. Trebuie să așteptați 5-10 minute până ca untul topit să fie absorbit în piele, pentru ca după aceea să vă puteți bucura de mâini fine. L-am folosit nu numai pentru mâini, dar și pentru față, coate și călcâie. Am observat că, pe lângă faptul că hidratează extraordinar, repară crăpăturile și calmează pielea iritată. 
     Fiind unt, nu trebuie să fie ținut la căldură prea mare, altfel se va topi. Noi am ales să-l ținem în cutiuța metalică, luată tot de la Lush.  
     Tiny Hands cântărește 60 g și costă 41,80 lei. Scump... dar își merită toți banii. 
     Este foarte bun și se consumă destul de greu. Așa că se merită a fi achiziționat.



Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, tratamentul pentru mâini Tiny Hands poate fi oferit drept cadou persoanelor iubite. Cu siguranță le va oferi un răsfăț minunat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu