sâmbătă, 29 decembrie 2012

iHerb Haul (II)

Bună, fetelor!

Așa cum v-am promis, astăzi urmează să vă arătăm ce produse ne-am ales în a doua comandă iHerb.


 Demachiant de la Desert Essence - este destinat tenului mixt sau gras, nu are un miros prea plăcut, însă curăță foarte bine și lasă acea senzație de piele foarte curată care scârțâie la atingere. Nu usucă tenul, ci îndepărtează sebumul și machiajul. A costat 6,24$.

 Cremă pentru bebeluși Bottom Butter de la Palmer's - este destinată pielii iritate, dar noi am cumpărat-o deoarece hidratează intens pielea uscată și crăpată afectată de ger. Conține unt pur de cacao, vitaminele A, D și provitamina B5. A costat 4,80$.

 Vitamine efervescente cu gust de fructe de pădure - conține 10 tablete aromate care oferă energie și întăresc sistemul imunitar. A costat 4,20$.

 Spray pentru păr Mane'n Tale - conține ulei de măsline, oferă strălucire, protecție termică și descurcă părul. A costat 5,49$.

 Cremă de zi de la Derma E - conține acid hialuronic, este special concepută pentru tenul uscat, are un miros plăcut și se absoarbe rapid în piele. A costat 20,65$.

Am primit cadou vitamine și oglindă pentru poșetă, la fel ca în comanda precedentă.

Dacă doriți să facem un review detaliat pentru un produs prezentat în această postare, vă rugăm să specificați acest lucru în comentarii.
Vă mulțumim că ați ales să citiți și astăzi blogul nostru! xo xo xo

2 comentarii:

  1. sa le folositi pe toate cu placere.. :D sunt curioasa de crema pentru bebelusi.. :D

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Vom face o postare separata in care vom povesti mai multe despre aceasta crema. xo

      Ștergere