duminică, 2 iunie 2013

Few things from Cora

Bună, fetelor!

Sper că aveți parte de un weekend minunat în ciuda vremii de afară. Chiar dacă nu este soare și nu putem ieși la plimbare, mă gândesc că este un timp potrivit pentru a petrece alături de cei dragi, poate la un film cu un bol de popcorn în brațe :), poate la o cafea cu prietenele sau pur și simplu lenevind în pătura pufoasă, ascultând melodiile preferate, navigând pe internet în căutarea unor oferte din magazinele online sau inspirându-ne de pe diferite bloguri pentru ținutele pe care le vom purta în această săptămână.
Ieri mă uitam pe youtube la câteva filmulețe despre produsele preferate ale lunii mai și am văzut câteva fete care s-au oprit asupra măștilor de față de la Freeman. Mi-am amintit că sora mea are un scrub cu piersici cumpărat din Cora și m-am hotărât să dau o fugă acolo pentru a vedea ce produse au din această gamă. Am văzut că au măști care mai de care mai  "dulci", cele care mi-au atras atenția fiind cele cu ciocolată și căpșuni, dar și cea cu minerale marine. Pentru că nu aveam un scrub de față, am renunțat la a-mi cumpăra mască și am ales scrubul cu piersici care miroase delicios.



Conține mici particule abrazive ce lasă după spălare o piele fină și netedă. Prețul său este de 22 lei pentru 150ml.


Din Cora am mai ales și un deodorant antiperspirant Rexona cu aromă de flori și coacăze negre. Are un parfum dulce care mie personal îmi place mult. Acest produs oferă o rezistență sporită împotriva transpirației. A costat 9 lei. În acest moment în magazin se derulează o campanie care presupune câștigarea unui premiu instant la achiziționarea a minim două produse Rexona ( minge, șapcă, tricou...) și posibilitatea înscrierii la extragerile pentru câștigarea unei biciclete.

La ieșirea din Cora am intrat în magazinul Ilotti și am găsit un tricou drăguț.


La Ilotti poți găsi tricouri foarte drăguțe și ieftine. Eu mă uit cu atenție la material și la cusături. Tricoul din imagine a costat 19 lei. L-am cumpărat deoarece e dintr-un material care arată bine (nu arată ieftin, este 100% in) , are o culoare drăguță potrivită pentru vară. M-am gândit că îl pot purta cu jeanși și cu sandale albe joase pentru o ținută lejeră. Câteva accesorii neon pot înveseli, potrivindu-se perfect cu această culoare nude a tricoului.
Pentru un look mai elegant mi-am imaginat o ținută cu pantaloni negri skinny, o curea în talie, tocuri, accesorii aurii și un ruj roșu-zmeură.




Sandalele sunt cumpărate dintr-un local boutique acum vreo 5 ani, cureaua este de la Miniprix, colierul Avon, iar pantalonii sunt tot de la Ilotii, dar cumpărați astă-toamnă.

Vă doresc un timp fericit petrecut cu cei dragi! xo xo xo

2 comentarii:

  1. Si mie imi plac deodorantele de la Rexona. Acum ceva vreme si eu le foloseam numai pe acestea. Si mama inca e clienta fidela :D.
    Tricoul e foarte frumos, si arata foarte bine combinatia! Zau, inca o dovada ca niste accesorii bine plasate pot face diferenta!
    Sa folosesti cu placere produsele, si poate ne mai arati idei de outfituri, ca taaare bine arata >:D<!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt uimita de cat de eficient este deodorantul. Nu am mai folosit Rexona pana acum, insa acum ca l-am incercat mi se pare foarte bun. Multumesc pentru urare si pentru comentariul tau! Ma bucur intotdeauna cand iti citesc comentariile! Te pup!

    RăspundețiȘtergere