sâmbătă, 6 iulie 2013

Purple Jewels NOTD

Bună, dragele mele!

Pentru acest weekend vă propun o manichiură interesantă, colorată și veselă.Am început prin aplicarea unui lac de unghii colorat de la Golden Rose Care+Strong în nuanța 28 .Îmi place acest produs deoarece se aplică uniform, pensula poate fi controlată foarte ușor, oja are un luciu plăcut și se usucă repede, ceea ce nu poate decât să mă bucure deoarece niciodată nu am răbdare să aștept să mi se usuce lacul de pe unghii și deseori mă trezesc cu amprente nedorite. Această oja a costat 6 lei. Love it!!
Pe inelar am aplicat oja Jolly Jewels de la Golden Rose în nuanța 110. Baza este formată dintr-o culoare albă în care plutesc particule de sclipici verde și roșu. Acest produs a costat 10 lei și cred că este ingredientul ce poate scoate o manichiură din anonimat.


Vă doresc un weekend frumos!
Vă îmbrățișez cu drag! xo xo xo

11 comentarii:

 1. Oja de pe inelar e superba!Te pup!

  RăspundețiȘtergere
 2. Draguta manichiura :) si eu am o oja Jolly Jewels pe care o iubesc!
  http://sunafterstormblog.blogspot.ro/2013/06/golden-rose-jolly-jewels-109-polishes.html

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si nuanta aleasa de tine este foarte frumoasa. Ma duce cu gandul la un cires inflorit. :)

   Ștergere
 3. Cu siguranta scoate orice manichiura din anonimat! Cu adevarat deosebita! Si manichiura e frumoasa si simpluta, dar totusi deosebita :D!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ceva asemenator am si eu pe unghii, proaspat facute, doar ca oja mea e mai lila si sclipiciul e in baza transparenta si pe toate unghiile!

  RăspundețiȘtergere