luni, 30 septembrie 2013

September Empties: Produse terminate luna aceasta


Bună, fetelor!

Mă bucur foarte mult că și luna aceasta am reușit să termin multe produse. Am inițiat acest proiect împreună cu surorile mele. Acum că s-a mai eliberat raftul, avem motivul perfect pentru a ne cumpăra noi produse. Orice reușită merită sărbătorită, nu-i așa? :) 

Șampon Provitamin de la Cien - este creat pentru a îndepărta și a preveni apariția mătreții. Este un șampon care face ce promite.
Mască pentru păr Blissfully Nourishing de la Avon - conține unt de shea african și am observat faptul că este hidratantă, lasă părul moale și ușor de coafat.Deodorant Playboy Vip - este indicat pentru persoanele care nu transpiră foarte mult.
Loțiune pentru corp de la Palmer's - miroase foarte bine, a ciocolată. Conține factor de protecție SPF15, se absoarbe rapid în piele, hidratând-o intens. O recomand!
Loțiune cu pepene roșu de la Avon - are o textură ușoară, miroase a pepene (îmi aduce aminte de vară) și este potrivită persoanelor cu pielea normală.Loțiune tonică de la Clean&Clear - este un produs creat special pentru tenul mixt/gras și are ca rol lupta împotriva acneei și a punctelor negre. Este un produs pe care îl recomand. Tenul se simte curat, proaspăt, iar aspectul imperfecțiunilor se diminuează.
Demachiant Angels on  Bare Skin de la Lush - este foarte bun! Calmează pielea iritată și reduce acneea. Folosesc acest produs de mult timp, nu am fost niciodată dezamăgită de el, iar pielea mea îl iubește mult.
Șervețele demachiante de la Pure - îndepărtează foarte bine machiajul, sunt ușor abrazive, iar pielea se simte curată și împrospătată.Cremă pentru ochi Anew Clinical Duo de la Avon - are o parte cu cremă pentru pleoape, iar a doua parte conține cremă pentru zona de sub ochi. Produsele din gama Anew mi se par cele mai bune produse de la Avon. Am observat că această cremă hidratează pielea și luptă împotriva ridurilor fine.


Cremă pentru față de la Apidermin - conține lăptișor de matcă și vitamina A. Are o textură mai groasă, fiind perfectă pentru zilele răcoroase. Se absoarbe rapid și nu lasă reziduuri pe piele. Această cremă m-a ajutat mult în lupta împotriva imperfecțiunilor. Este o cremă ieftină și bună.Dizolvant pentru lacul de unghii KillyS - nu conține acetonă și îndepărtează cu succes oja.
Lichid emolient cu săruri minerale de la Avon - pielea picioarelor iubește acest produs care lasă pielea moale și catifelată. Este ideal după o zi lungă și obositoare la serviciu. Aveți grijă de voi!
xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu