sâmbătă, 10 mai 2014

Miniprix Haul





În urmă cu o săptămână eu și surorile mele am hotărât să testăm câteva produse de îngrijire a corpului de pe Miniprix. Bineînțeles că nu ne-am oprit doar la produse cosmetice, ci ne-am ales și câteva lucrușoare pe care o să vi le arăt imediat.





 Tricouri - 9 lei (sunt comode, materialul este 100% bumbac)



Tricou cu mânecă lungă- a costat 29 lei (materialul este gros, imprimeul este din catifea)



Top - 9 lei (prețul original este 26 euro- great deal) - este un top foarte girly, materialul este lejer, iar forma pe care o are acest articol accentuează talia. De abia aștept să îl port la vară!



Blazer - 29 lei  - îmi plac foarte mult imprimeul floral, cromatica și lejeritatea materialului din care este confecționat.



Seturi Dark Kiss- gel de duș, loțiune și spray de corp, burete și sare de baie. Parfumul produselor este dulce, elegant și intens. Miros atât de bine! Setul a costat 55 lei.



Set Body Luxuries - Flori de cireș japonez: gel de duș, loțiune și spray de corp, sare și burete de baie. Produsele au un parfum elegant, floral, persistent, sunt foarte hidratante și îți oferă un răsfăț de SPA. 
Prețul setului este de 55 lei.


Set Dearbody 6 piese - setul conține 3 spray-uri de corp și trei loțiuni care miros extrem de bine. Parfumul este persistent, iar loțiunile sunt parfumate, lejere, putând fi aplicate pe piele pe parcursul zilei în cazul în care dorim un boost de prospețime. Pot fi folosite în timpul verii pentru că au formulă non-grasă. 
Setul a costat 69 lei.



Set Body Luxuries Japanese Cherry Blossom- setul conține gel de duș, loțiune și cremă de corp, spray, burete de baie, toate ambalate într-o minunată cadă în miniatură. Prețul este de 59 lei.


Sunt mulțumită de serviciile celor de la Miniprix deoarece comanda a fost procesată în 2 zile, transportul a fost gratuit pentru că valoarea totală a produselor a depășit 100 lei, iar coletul a venit foarte bine ambalat, astfel încât nimic nu a fost deteriorat.

 Voi ați încercat aceste produse? 
Dacă v-ar plăcea să vedeți mai multe cumpărături, show some love! Like pe Facebook
(✿◠‿◠)

Happy weekend pe site-ul Miniprix. Mai multe detalii găsiți aici.

6 comentarii:

  1. sa va bucurati de ele ;).

    sper ca urmeaza niste review-uri la cosmetice, sunt curioasa daca chiar seamana cu cele de la victoria's secret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ce cumparaturi interesante! Nu am incercat pana acum aceste seturi, chiar daca am cumparat in mai multe randuri cosmetice de pe Miniprix.
    Super afacere cu topul inflorat ;) Bluza-chimono arata atat de bine!

    Sa le folositi cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ma bucur ca iti place blazerul. Am observat ca aceste bluze chimono sunt foarte in trend peste ocean.

      Ștergere
  3. Topul este foarte dragut si seturile cosmetice sunt interesante, asa ca m-ar interesa un review :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni cu impresii. Pot spune ca sunt foarte incantata de cele pe care le-am incercat. Te pup!

      Ștergere