vineri, 16 mai 2014

Review: Corector W7 Camouflage Kit




Corectorul este un produs cosmetic folosit pentru a ascunde imperfecțiunile tenului (acnee, pete pigmentare, cearcăne), de aceea un astfel de produs nu trebuie să lipsească din rutina de aplicare a machiajului. Astfel tenul va deveni mai luminos, iar nuanța pielii va fi uniformizată. Corectorul este un produs minune! 

Nu am tenul perfect, așa că pentru mine corectorul este un must have. Am fost mult timp în căutarea unui corector care să acopere bine, dar să arate natural pe piele, fără să o încarce. De curând am descoperit pe site-ul produsecosmetice.ro Setul Profesional Camouflage Kit de la W7. Doresc să vă povestesc puțin despre el deoarece mie îmi place tare mult!





Setul este format din cinci nuanțe perfecte pentru orice tip de piele. De asemenea, pe lângă cele cinci culori, setul este prevăzut cu o pensulă cu două capete și o oglindă. Ambalajul este confecționat dintr-un plastic rezistent, de bună calitate. Paleta este micuță, fiind perfectă pentru a fi purtată în geantă sau în bagaj atunci când mergem în vacanță.



Beneficiul de a avea o paletă formată din mai multe nuanțe constă în faptul că acele nuanțe mai deschise decât tenul nostru pot fi folosite pentru a da luminozitate chipului, iar acele nuanțe mai închise pot fi folosite pentru a contura fața. Se poate aplica corector și pe pleoape ca primer pentru fardul de ochi.








Îmi place acest set de corectoare deoarece:
  • acoperă foarte bine imperfecțiunile tenului
  • culorile sunt naturale
  • nu încarcă tenul
  • textura este cremoasă, produsul se întinde foarte bine pe piele 
  • oferă luminozitate tenului
  • rezistă mult timp după aplicare (când îl aplic parcă se lipește de piele, fapt ce nu poate decât să mă bucure)
  • are un preț accesibil (îl găsiți aici la reducere)

Pozele au fost realizate la lumină naturală și nu au fost editate.


În imaginile de mai sus se poate observa puterea de acoperire a acestui produs. În a doua poză am aplicat decât acest corector. Eu sunt foarte încântată de rezultat. Îmi place mult! 
Kit-ul acesta este perfect pentru diminețile în care mă grăbesc și nu am mult timp la dispoziție: aplic corector pe zonele cu probleme, puțină pudră și... gata, sunt pregătită să ies pe ușă! Acum cu siguranță mă voi bucura de acele minute în plus pe care le voi avea la dispoziție pentru a mai lenevi în pat și, bineînțeles, mă voi bucura și de un ten frumos. (>‿◠)✌



Fiți optimiste și nu uitați că sunteți frumoase și speciale!
xo xo xo

4 comentarii:

  1. Utila aceasta paletuta, imi place cum arata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, imi place foarte mult. Cand voi pleca in vacanta nu trebuie sa mai iau dupa mine iluminator si bronzer... mai mult spatiu pentru cumparaturi. ^◡^ Te pup!

      Ștergere
  2. Foarte bine arata corectorul si acopera bine...si totusi e natural. Insa si tenul tau arata bine :D

    RăspundețiȘtergere