vineri, 30 mai 2014

Review: Șampon Tigi Bed Head Some Like It Hot





Cu toate ne dorim un păr frumos și dedicăm mult timp îngrijirii acestuia. Dar obsesia noastră de a avea o podoabă capilară de care să fim mândre (vopsit, îndreptat, ondulat)  poate avea efecte negative. De aceea este foarte important să folosim produse de îngrijire a părului care să-l readucă la viață.

Țin mult la părul meu și vreau ca acesta să aibă un aspect sănătos, așa că în urmă cu 4-5 ani am renunțat la a-mi mai vopsi părul, iar placa și ondulaturul le folosesc doar la ocazii speciale. Încerc să aplic mai multe tratamente naturale, să folosesc șampoane și balsamuri pentru păr care să-l facă mai strălucitor și mai moale. Datorită site-ului produsecosmetice.ro , un nou produs destinat părului și-a făcut loc în rutina de îngrijire a podoabei capilare. Este vorba despre Șamponul Tigi Bed Head Some Like It Hot, un produs pe care părul meu îl iubește.






Îmi place acest șampon deoarece:
  • curăță foarte bine părul
  • are un miros plăcut și revigorant de flori de lămâi și de limetă
  • lasă părul ușor de coafat
  • părul devine strălucitor și moale (am observat rezultate după prima utilizare, chiar și persoanele apropiate au observat o schimbare la părul meu)
  • nu conține sulf (într-o postare anterioară vă spuneam că șampoanele care conțin sulf tind să usuce părul, de aceea se recomandă utilizarea unora care nu conțin acest ingredient)
  • conține avocado, strugure, aloe vera și castravete, toate acestea având rolul de a proteja firele de păr împotriva umidității și a razelor solare (în această vară va avea mare grijă de părul meu :D )
  • lasă părul hidratat
  • ambalajul său vesel mă duce cu gândul la vacanță, la buna dispoziție și la limonada răcoritoare pentru zilele călduroase ale acestui sezon)
  • are un preț accesibil, îl găsiți aici la reducere, de la 67 lei la 38,5 lei. Super ofertă! :)


Pentru realizarea fotografiilor din acestă postare am folosit doar șamponul Bed Head de la Tigi, fără a mai aplica și balsam sau mască pentru păr. Nu am folosit niciun produs pentru coafare. Având părul ondulat, am observat că acesta se așază foarte frumos, obținând astfel un look natural.

Aceste poze sunt realizare în interior, fără bliț.

Aceste pozele au fost realizate în interior, cu bliț.

Aceste poze au fost realizate afară, la lumină naturală și fără a utiliza blițul.


Felul în care sunt scrise pe ambalaj cuvintele ”Bed Head” mă duce cu gândul la un păr încurcat- Bad Hair Day. Am schițat repede un desen care exprimă felul în care părul meu se simte după folosirea acestui șampon. :D



Șamponul Tigi Bed Head Some Like It Hot are toate efectele benefice pe care le dorim de la un produs pentru îngrijirea părului: hidratare, strălucire, o textură moale, o ușoară coafare a acestuia și protejare împotriva razelor UV.


Părul meu este super încântat de acest produs și zâmbește neîncetat. ^◡^



Să aveți o zi minunată și nu uitați să fiți optimiste!
xo xo xo

2 comentarii:

  1. Interesant samponul, inca nu am folosit nimic de la Tigi si imi place mult desenul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Iti recomand acest sampon, mai ales ca il poti lua la reducere de pe site. :)

      Ștergere