duminică, 23 noiembrie 2014

Cateva produse consumate + impresii



 De câteva luni mă străduiesc să consum produsele pe care le-am început cu mai mult timp în urmă, astfel încât să nu expire. Un alt motiv pentru care încerc să folosesc cât mai multe produse este faptul că mi-am propus să nu mai achiziționez multe cosmetice și produse de îngrijire decât în cazul în care s-au terminat.
Săptămâna aceasta am golit șase recipiente ale unor produse despre care doresc să vă vorbesc puțin.




1. Gel de curățare Cetaphil - un gel cu textură cremoasă, mai degrabă o loțiune ce calmează pielea sensibilă. Curăță delicat, însă nu îndepărtează machiajul. Îl recomand pentru a fi folosit dimineața. Un review complet găsiți aici.

2. Toner Burt's Bees Radiance - este un toner natural în proporție de 99%, fără parabeni sau alte chimicale. Conține lăptișor de matcă, ingredient ce este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, ceea ce îl face eficient în lupta cu acneea. Tonerul are un miros natural, este foarte blând cu pielea, nu o usucă, ci o lasă moale și catifelată. Denumirea produsului (Radiance) m-a făcut să cred că are efecte de luminozitate și de combatere a petelor, lucru pe care nu l-am observat. Produsul a fost cumpărat de pe siteul feelunique.com.




3. Mască peeling enzimatic de la Balea - are o listă de ingrediente bune, cu excepția alcoolului și a parfumului. Am pielea destul de sensibilă, însă această mască nu mi-a provocat usturimi sau alte reacții neplăcute. Lasă pielea moale, fină la atingere, însă mi-aș fi dorit să fie mai eficientă în curățarea porilor și îndepărtarea punctelor negre. Nu cred că voi recumpăra acest produs.

4. Scrub/mască de față și corp cu cărbune și zahăr negru de la Freeman - este un produs care mi-a plăcut. Exfoliază foarte bine tenul și îl detoxifică. Eu l-am folosit în felul următor: după demachiere aplicam scrubul, îl masam cu mișcări circulare, după care îl lăsam să acționeze ca o mască. Cu siguranță voi recumpăra acest produs!




5. Gel demachiant de la Sephora - mi-a plăcut, este delicat cu ochii și are un preț bun. Am vorbit mai mult despre acest produs în postarea de aici.




6. Fond de ten antiacneic de la e.l.f. - acest produs a avut efecte benefice asupra tenului, însă ceea ce nu mi-a plăcut este consistența prea cremoasă. Mi-aș fi dorit să fie ceva mai fluidă. În rest, numai de bine: acoperire medie spre mare, ingrediente ce luptă cu acneea, ambalaj practic și preț foarte bun. Cred că îl voi recumpăra și îl voi folosi în combinație cu alte fonduri de ten mai fluide sau chiar cu un BB Cream.


Acestea sunt produsele consumate în ultima vreme. Încă mai am ceva stocuri vechi *_* pe care îmi doresc să le epuizez pentru a încerca și alte produse despre care am mai citit pe bloguri sau care au fost lansate recent pe piață.


Vă doresc o zi minunată!
Nu uitați să vă bucurați de ceea ce sunteți! Fiecare persoană este specială!
xo xo xo 


8 comentarii:

  1. sunt atre curioasa sa incerc fondul de ten de la ELF...m-am uitat pe iherb dar nu l-am gasit :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am luat de pe site-ul din Romania. Au frecvent reduceri, insa nu foarte mari. xo

      Ștergere
  2. Trec des pe aici, desi nu las mereu comentarii. Mi-ar placea tare mult sa ne adaugam reciproc in blogroll, ce spui? :) Astept un semn de la tine.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc ca ma vizitezi! O sa arunc si eu o privire pe blogul tau! xo xo xo

      Ștergere
  3. nice review! beautiful blog! just followed you via gfc! kisses!

    www.fashionizein.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Fondul de ten de la Elf se afla in wishlist de mult timp, dar nu stiu ce nuanta mi se potriveste, cred ca asta ma retine!
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu m-am uitat zileletrecute la peelingul acela de la Balea, dar nu m-a prea atras!

    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere