joi, 5 martie 2015

Top 10 produse recumpărate




Sunt sigură că fiecare dintre noi, fetele, avem o listă cu produse preferate pe care le recumpărăm cu mare drag. Astăzi vreau să vă împărtășesc lista mea cu 10 produse pe care le tot cumpăr ori de câte ori se ivește ocazia.






Primul produs pe care îl recomand este șamponul uscat Batiste. Am ales să îl plasez în fruntea acestui top pentru că este un produs - erou pentru părul gras. Nu mă pot despărți de el!



Locul 2 este ocupat de spray-ul pentru fixarea machiajului de la e.l.f. Își face treaba foarte bine și este nelipsit din trusa de machiaj.



Primerul pentru gene de la e.l.f. nu m-a dezamăgit niciodată pentru că oferă volum genelor, iar rimelul persistă un timp mai îndelungat.



Apa micelară de la Sephora ocupă un loc onorabil  pe lista preferințelor mele. Ori de câte ori merg la shopping în mall nu ratez ocazia să îl cumpăr. Îndepărtează foarte bine machiajul, oferă prospețime, iar tenul se simte curat.



Locul 5 este rezervat uleiului hidratant de la Sephora. Hrănește intens pielea corpului și oferă strălucire podoabei capilare.



Loțiunea tonică Clean & Clear este un produs foarte bun deoarece curăță tenul în profunzime și înlătură eficient depunerea de sebum de la nivelul tenului.



Cu siguranță cunoașteți gama de produse Cien din Lidl. Dizolvantul pentru lacul de unghii fără acetonă este preferatul meu. Îl folosesc de ani de zile. ;)



Pudra pentru față de la e.l.f. m-a impresionat foarte mult. O folosesc cu drag pentru că are factor ridicat de protecție solară (SPF 45) . Este potrivită pentru toate tipurile de ten.



Penultimul loc este ocupat de Balsamul pentru reconstrucție cu coenzima Q10 de la Shauma. Este ideal pentru părul uscat, iar raportul calitate - preț (aproximativ 8 lei) este foarte avantajos.



Topul produselor recumpărate se încheie cu un produs destinat îngrijirii picioarelor. Este vorba despre Lichidul emolient cu extracte de nuci de macadamia de la Avon. Miroase delicios, a prăjituri și are un efect relaxant asupra picioarelor obosite.


Sper ca acest top al produselor recumpărate să vă inspire în alcătuirea viitoarei liste de cumpărături.


Voi ce produse ați recumpărat în ultima vreme?


Spor la shopping!

xo xo xo

9 comentarii:

  1. Samponul Batiste a fost preferatul meu pentru scurt timp, pana cand am dat de Klorane. Nici nu se compara. Bine pretul e ceva mai piperat, dar merita. restul produselor prezentate de tine nu le-am incercat :) te pup :*
    http://iv-dorys.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si eu Klorane. Este bun, insa are un pret mult prea mare, iar eu consum destul de repede un recipient. Pentru mine, cea mai buna varianta (calitate/pret) o reprezinta Batiste. Eu aplic produsul inainte de a ma machia, il las sa actioneze, apoi indepartez pudra cu ajutorul unui servetel cu care sterg parul. Rezultatul este un par care arata ca fiind proaspat spalat, fara urme de pudra. Te pup!

      Ștergere
  2. Şi mie îmi place balsamul de la Schauma, un produs super bun. ♥ Într-adevăr spray-ul pt fixare îşi face treaba foarte bine. Te pup! ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu! Ma bucur ca ne plac aceleasi produse! Pupici!

      Ștergere
  3. nu am incercat nimic din lista ta insa ma tenteaza pudra de la ELF si lotiunea tonica. :D
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul in care te hotarasti sa le cumperi, sper sa-ti placa la fel de mult cum imi plac mie! Pupici!!!

      Ștergere
  4. Apa micelara Sephora mi-a placut si mie foarte mult, dar intre timp m-am abatut de la ea ca sa mai incerc si altele. Uleiul Sephora m-ar tenta pentru ca a trecut ceva timp de cand nu am mai folosit un ulei.
    Acetona Cien e cosmarul meu :)). Cred ca am prins eu una expirata sau ceva, ca mi-am frecat o unghie timp de 5 minute si nu s-a luat nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce experienta ai avut cu acetona de la Cien, insa eu ma impac bine cu acest produs. Mi se pare ca indeparteaza oja foarte eficient. Multumesc pentru vizita si pentru comentariu. Pupici!

      Ștergere
  5. De la Schauma am avut si eu multe produse, dar cred ca pe acesta l-am ratat! oricum e de cumparat, imi plac mult basamurile lor. Si o sa imi iau si emolientul de la Avon, am deja scrubul cu aceeasi aroma si e delicioasa!
    Cu dizolvantul de la Cien e poveste intortochiata, l-am luat si era pompita stricata, si de atunci nu-l mai iubesc :)

    RăspundețiȘtergere