luni, 30 iulie 2012

Let's have a bright smile! - albirea dinţilor acasă

Bună, fetelor!

      Frumuseţea începe cu un zâmbet sănătos şi strălucitor. Regulile de igienă dentară sunt deja cunoscute de foarte multe dintre noi, dar, cu toate acestea, o să le trecem în revistă: vizita la stomatolog o dată la 6 luni, periajul dinţilor de două ori pe zi - dimineaţa pentru a îndepărta bacteriile acumulate peste noapte şi seara pentru a îndepărta resturile alimentare, folosirea apei de gură şi a aţei dentare. Pe lângă toate acestea albul dinţilor este foarte important când vine vorba de un  zâmbet frumos. Noi am testat câteva metode de albire a dinţilor pe care am dori să le împărtăşim cu voi.

1. Produse profesionale special create pentru a fi folosite acasă : benzi de albire a dinţílor White Crest
Acestea se pot găsi pe siteul www.albirea-dinţilor.com ,conţin peroxid de hidrogen, substanţă responsabilă de albirea dinţilor. Pe site găsiţi produse ce conţin cantităţi diferite de peroxid, preţurile variază de la 149 lei la 399 lei/ cutia, fiecare conţinând de la 14 la 82 plasturi, de aici diferenţa de preţ. Dacă bugetul nu vă permite, puteţi cumpăra plicuri cu plasturi, fără a achiziţiona tot pachetul.
După 3 zile de la începerea programului de albire am observat primele rezultate care erau destul de vizibile. De asemenea trebuie să vă spunem că aceste produse provoacă sensibilitatea dinţilor (după o vreme această sensibilitate se estompează). După un tratament de 2 săptămâni dinţii erau albi, multe persoane cunoscute sesizând marea diferenţă. Noi am folosit White Crest acum 2 ani şi de atunci ne menţinem dinţii albi cumpărând doar 3 plicuri pe an pentru a intensifica strălucirea şi albul dinţilor.





2. Dacă doriţi să vă preparaţi singure o soluţie pentru albirea dinţilor, amestecaţi într-un bol pastă de dinţi cu o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi o jumătate de linguriţă de apă. După ce vă spălaţi cu această soluţie, puneţi într-un păhărel apă de gură şi peroxid de hidrogen (îl găsiţi în farmacii) în cantităţi egale, apoi clătiţi.
Faceţi lucrul acesta o dată pe săptămână.

Zâmbiţi! xo


4 comentarii:

  1. Intr-adevar sanatatea dintilor nostrii e foarte importanta. Trebuie sa avem grija de igiena dintilor, deoarece asa vom avea grija de sanatatea organismului nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate. Pe langa aspectul estetic, sanatatea dintilor are efecte asupra sanatatii organismului. In emisiunea Dr. Oz se spunea ca o dantura cu probleme afecteaza sanatatea inimii.

      Ștergere
  2. Sanatatea dintilor este foarte importanta. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi la un stomatolog sau sa folosesti unele suplimente alimentare pe baza de plante care iti poate albii dintii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, noi incercam sa tinem cont de acest lucru, mergem la stomatolog permanent deoarece este mai bine sa prevenim sau sa tratam afectiunile in stadii incipiente decat sa asteptam ca sa se agraveze.

      Ștergere