luni, 10 septembrie 2012

ST. MORIZ - UN AUTOBRONZANT FOARTE BUN!

Bună, fetelor!

Odată cu instalarea toamnei, puterea soarelui a început să pălească și bronzul frumos pe care l-a căpătat pielea începe să se estompeze. Prin urmare apelăm la tot felul de loțiuni care să ne coloreze puțin.
 De-a lungul timpului am tot încercat diferite produse autobronzante, însă am fost dezamăgite deoarece nu ofereau un aspect natural, pielea avea tente portocalii, ca să nu mai vorbim de petele inestetice care se formau în urma aplicării mai mult sau mai puțin corecte. Asta până într-o zi când ne-am decis să facem mai multe cercetări și am descoperit o spumă autobronzantă foarte bună și foarte, foarte ieftină. Este vorba despre St Moriz Instant Self Tanning Mousse pe care o puteți găsi pe site-ul farduri.ro la prețul de doar 25 lei.


Pe ambalaj sunt prezentate indicații pentru o aplicare mai bună:
- porțiunile cu piele uscată trebuie hidratate înainte de aplicarea produsului
-este indicată protejarea mâinilor cu mănuși
-recipientul trebuie agitat bine înainte de utilizare
-mâinile trebuie spălate imediat după folosirea autobronzantului


De asemenea pe ambalaj sunt prezentate tipsuri care vă ajută să obțineți cele mai bune rezultate. Acestea sunt:
-produsul trebuie lăsat să acționeze 4-6 ore fără a aplica antiperspirant, loțiune cu protecție solară sau a face duș (când dorim un bronz mai discret lăsăm produsul să acționeze 2 ore)
-asigurați-vă că produsul este bine uscat înainte de a vă îmbrăca
- este indicat să purtați haine închise la culoare după ce ați aplicat spuma autobronzantă ( după ce o îndepărtați la duș puteți purta haine de orice culoare)
-nu lăsați produsul să intre în contact cu mobila sau cu covorul deoarece pătează, dar dacă se întâmplă acest lucru curățați rapid zona afectată


Pentru un review cât mai complet vă vom prezenta și lista cu ingrediente. Din ce am observat noi nu conține parabeni, ceea ce este un lucru foarte bun.


De ce ne place acest produs?
Pielea capătă o nuanță de bronz natural, produsul este sub formă de spumă și se aplică mai ușor, aspectul final este un bronz uniform, fără pete sau dungi, efect care este destul de rezistent pe piele (aproximativ o săptămână dacă nu exfoliați).
Vă recomandăm această spumă autobronzantă deoarece este cea mai bună pe care am încercat-o până în prezent și este foarte ieftină.
Să aveți o săptămână reușită! xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu