marți, 22 octombrie 2013

Beauty Tip of the day: Lăptișorul de matcă


Bună, fetelor!

Lăptișorul de matcă este o secreție produsă de către albine pentru a hrăni reginele, deci este un aliment nobil. Este bun pentru sănătatea organismului, dar și pentru frumusețe. Primăvara și toamna se recomandă cure de câte 4-6 săptămâni, timp în care se administrează dimineața înainte de micul dejun, sublingual. Trebuie să vă atenționez că nu are un gust tocmai plăcut, de aceea după ce iau lăptișorul de matcă iau și o linguriță de miere sau beau puțin suc natural de portocale.





Lăptișorul de matcă este un produs ce dă vitalitate organismului. Are în compoziția sa un concentrat de elemente benefice. Acestea sunt:
  • vitaminele A, C, D și E
  • minelale (fier, cupru, fosfor, potasiu, sodiu, zinc)
  • glucide
  • proteine, peptide, factori de creștere
  • vitaminele din grupa B
Lăptișorul de matcă are efect antibacterian, întărește sistemul imunitar și ajută la o bună funcționare a celulelor nervoase. De asemenea are și efect benefic asupra pielii și a părului. Am observat că tenul a devenit mai catifelat și mai luminos, iar părul este mai strălucitor și crește mai repede.



Lăptișorul de matcă mai are și alte atribuții. Acestea sunt:
  • îmbunătățește performanțele fizice (mărește rezistența la efort)
  • stimulează memoria și atenția
  • mărește rezistența la stres 


Eu am cumpărat lăptișorul de matcă de la Plafarul din oraș, la prețul de 17 lei. Sunt încântată de acest produs! Am mai multă energie, părul este strălucitor, sănătos, iar tenul este luminos.

Pe cutie scrie că persoanele care suferă de diabet sau sunt alergice la produsele apicole trebuie să consulte medicul înainte de administrarea lăptișorului de matcă.


Aveți grijă de voi!
xo xo xo

2 comentarii:

  1. De mult timp vreau sa incerc si eu si tot aman dar trebuie neaparat cumparat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un produs ce merită încercat. Are efecte benefice pentru organism, dar și pentru piele. Te pup :)

      Ștergere