luni, 16 decembrie 2013

Mici cumpărături


Bună, fetelor!

Sper că ați avut parte de un weekend minunat! Pentru astăzi am adunat la un loc toate produsele pe care le-am cumpărat în ultima vreme, produse cumpărate în zile diferite și pe care am ales să vi le prezentăm într-o singură postare.




Șampon hrănitor cu ulei de argan - poate fi folosit pe orice tip de păr, miroase foarte bine și până acum îmi place deoarece îmi lasă părul mătăsos. Prețul acestui șampon este de 20 lei.



Tratament leave-in cu ulei de argan - face parte din aceeași gamă ca și șamponul, are același parfum îmbietor. Am observat că îmi lasă părul hidratat și nu îl încarcă. Îmi place foarte mult, dovadă că sunt la al doilea recipient cumpărat. Prețul acestui produs este de 30 lei.


Perie Tangle Teezer Original - este o perie pe care părul meu o iubește! Am cumpărat-o de pe site-ul feelunique, la prețul de 10,20 lire.





Spray pentru corp Senses Passion - miroase așa de bine, a gumă Turbo. Acestui produs i-am făcut un scurt review, iar dacă doriți să-l citiți, îl găsiți aici. Prețul spray-ului este de 8,5 lei.



Fiole tratament pentru revitalizarea tenului - îmi place acest tratament mult! Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre acesta, puteți citi aici review-ul pe care l-am scris cu ceva timp în urmă. Prețul produsului este de 16 lei.






Apă de parfum Christian Lacroix Rouge - este un parfum elegant și feminin. Îmi place! Prețul întreg al acestuia este de 130 lei.



De la un magazin de la metrou mi-am cumpărat această eșarfă care îmi place mult deoarece reușește să cuprindă ceea ce îmi place: leopard print și culoarea roz.




Să aveți parte de o zi minunată!
xo xo xo

5 comentarii:

  1. sa le folosesti pe toate cu drag! Samponul l-am avut si eu, mi-a placut mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely post dear ! I would like to get that comb :) Would you like to follow each other :) xx
    www.ambifashion.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti sanatoasa :) esarfa este foarte frumoasa :D

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere