marți, 10 decembrie 2013

Produse favorite mai ieftine de 30 lei

Bună, fetelor!

Luna decembrie ne aduce sărbători minunate, dar și cheltuieli pe măsură. De la vacanța de iarnă, la mesele îmbelșugate și cadourile pentru cei dragi, toate ne golesc pușculița. Mă gândeam că v-ar fi util dacă v-aș vorbi despre câteva produse ieftine de care mă bucur în prezent.




1. Vopsea de păr Garnier Color Naturals Creme - îmi place faptul că oferă strălucire părului; conține 3 uleiuri nutritive care hrănesc firul de păr - ulei de măsline, de avocado și karite. 

2. Cremă pentru mâini, coate și picioare Blissfully Nourishing planet spa de la Avon- este foarte hidratantă datorită faptului că are în compoziție unt de shea, miroase foarte frumos și, cel mai important, mă ajută să scap de cuticulele uscate. :)

3. Cremă de ochi Balea Vital contur ochi+buze - conține extract de baobab și săruri hialuronice; este o cremă destinată pielii mature, deci este foarte hidratantă. Eu am observat că ridurile fine s-au diminuat. Este prima cremă de ochi folosită care hidratează într-adevăr. O aplic și pe buze atunci când sunt uscate. Efectul este același: hidratare de durată. 

4. BB Cream Garnier pentru ten combinat/gras - acoperă, matifiază, are factor de protecție solară SPF 20, ceea ce este important pentru mine deoarece folosesc creme cu acid glicolic. Nu blochează porii, se simte lejer pe piele, nu are aspect de mască. Love it!!

5. Șampon uscat Batiste - eu îl folosesc pe cel destinat părului brunet; îmi place foarte mult deoarece îndepărtează sebumul, împrospătează părul și îi conferă volum. 


Care sunt produsele voastre favorite?

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nici eu nu mai auzisem de ea, dar aveam nevoie de ceva hidratant pentru zona ochilor si am zis sa o testez.

      Ștergere
  2. Si eu am BB Cream-ul de la Garnier pentru ten mixt si imi place mult. Acum vreau sa imi cumpar sampon uscat de la Batiste dar nu stiu unde il gasesc la un pret mai mic de 30 de lei, eu nu am magazinas cu astfel de produse la preturi mici :D dar tot il voi lua de pe net de undeva ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate il rogi pe Mos Craciun si.... cine stie... daca ai fost cuminte, s-ar putea sa iti faca o bucurie. :)

      Ștergere
  3. Si mie imi place foarte mult BB creamul, mai ales vara, e perfect! Iarna am tenul f uscat si nu se "aseaza" asa frumos, asa ca prefer ceva mai hidratant.
    Tare mult mi-as dori sa incerc samponul Batiste, dar 27 lei mi se pare cam mult..mai ales ca nu folosesc f des sampon uscat..
    Multumim pt postare, ai prezentat produse f utile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai gasit postarea utila. Chiar mi-am dorit sa va fie de folos. Cat despre samponul Batiste, poate ajungi prin Ploiesti in centru la tarabele de carti unde este un magazin care il comercializeaza la pretul de 12 lei.

      Ștergere
  4. Utila postarea, multumim! De unde cumperi samponul uscat Batiste? Eu nu l-am vazut la mine prin oras! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Samponul este de la un magazin din Ploiesti care comercializeaza produse importate din Anglia. Acesta costa doar 12 lei. Inainte exista si o varianta online a magazinului, dar au renuntat la ea.

      Ștergere