marți, 14 august 2012

Tea Time

Bună, fetelor!

Pentru noi ceaiul înseamnă infuzie de sănătate. Natura deține remedii pentru diverse afecțiuni și cea mai bună metodă de a beneficia de puterile vindecătoare ale acesteia este un ceai fierbinte.
Astăzi vă invităm să petreceți puțin timp cu noi la o ceașcă de ceai.


Vă prezentăm în continuare ceaiurile pe care le avem în prezent și beneficiile acestora.


Ceai de mușețel - susține digestia, sprijină refacerea țesutului cutanat, elimină stresul, oxidativ și radicalii liberi, are proprietăți antialergice. Dr Oz sfătuiește orice femeie să își înceapă ziua cu un ceai de mușețel.
Ceai de măceșe, hibiscus și aronia - stimulator al sistemului imunitar, stimulează și reglează metabolismul, util în orice cură de detoxifiere.
Ceai verde - ajută la arderea caloriilor, ajută organismul în lupta cu celulele canceroase, are efect favorabil asupra hipertensiunii arteriale și a colesterolului rău, reduce riscul de apariție a accidentului vascular cerebral, încetinește procesul de îmbătrânire.
Ceai alb cu aromă de zmeură - este foarte bogat în antioxidanți, inhibă apariția și dezvoltarea celulelor canceroase, reduce nivelul colesterolului din sânge, întărește sistemul imunitar, menține dinții și gingiile sănătoase, reduce nivelul zahărului din sânge.



Ceai din plante Hapciu - Răceală și Gripă este un amestec de plante ce constituie tratament de bază al infecțiilor respiratorii.
Ceai de echinacea cu măceșe, hibiscus și vișine Acerola - are efect imunostimulator.
Ceai de mentă - susține o bună digestie, contribuie la o funcționare normală a tractului intestinal.
Ceai de sânziene - benefic în afecțiuni urinare, reumatism și constipație.





Noi consumăm ceaiul neîndulcit pentru a evita efectele dăunătoare ale zahărului. Nici miere nu folosim deoarece devine toxică la temperaturi ridicate, dar poate îndulci ceaiul rece.


Voi obișnuiți să consumați ceai?
Zâmbiți, fiți sănătoase și frumoase! xo

2 comentarii:

  1. beau ceai doar toamna si iarna. vara nu prea imi vine sa-mi fac nici cald, nici rece :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte bine ca alegi sa consumi ceai, chiar daca numai toamna si iarna. Vara noi optam pentru ceaiul cu gheata.E revigorant! :) xo

      Ștergere