joi, 4 iulie 2013

Curcubeul produselor favorite

Bună, fetelor!

Astăzi doresc să vă prezint câteva dintre produsele favorite, dar nu oricum, ci în ordinea culorilor care formează curcubeul. Să începem!



1. ROȘU


Am ales rujul Lasting Finish by Kate de la Rimmel în nuanța 90, Rouge A Levres. Cu toate că în imagine pare roz, în realitate rujul are o culoare mult mai intensă, un roșu zmeură. Îmbracă buzele cu o culoare superbă ce rezistă mult timp fără a le usca. Și apropo...miroase delicios!

2. ORANJ

Scrubul de la Freeman este un produs accesibil, conține extract de caisă, vitaminele C și E, oferind pielii exfolierea de care are nevoie pentru a fi luminoasă și fresh.

3. GALBEN

Sprayul Avon Naturals Kids mă ajută să îmi descurc părul și îi oferă un parfum fructat de mango.

4. VERDE

Șamponul Ultra Doux Heritage Provance de la Garnier îmi place foarte mult din mai multe motive: conține frunze de măslin și ulei de rozmarin care îmi hidratează părul (am rămas uimită să constat că lasă părul  mătăsos și hidratat), miroase foarte bine, nu conține parabeni, nici silicon.

5. ALBASTRU

Desigur, Lush! Pentru albastru am ales scrubul pentru corp Rub Rub Rub care are o textură grunjoasă, exfoliază pielea foarte bine și are un miros fresh, marin. Vi-l recomand căci o piele frumoasă începe cu  procesul de exfoliere, mai ales dacă doriți să aplicați produse autobronzante.

6. INDIGO

Lush again...

Gelul de duș Twilight este perfect pentru dușul dinainte de culcare. Conține lavandă care calmează spiritul, este din ingrediente naturale ce au grijă de piele și de sănătatea organismului și a mediului înconjurător. Miroase a lavandă și a caramel...este mirosul meu preferat când vine vorba de gelul de duș.

7. VIOLET

Produsul ales de mine nu e chiar violet, mai degrabă fuchsia, dar nu am găsit un produs favorit care să fie violet. Îmi place așa de mult că a trebuit să îl aleg. Este fixativul Prestige de la Kallos. E adevărat că nu am testat foarte multe fixative deoarece nu prea îmi plac pentru că multe lasă părul încărcat și trebuie să îmi spăl părul după fiecare aplicare. Cu acest produs însă este altceva deoarece nu încarcă părul și cel mai mult îmi place că oferă strălucire.


Acestea sunt favoritele mele pentru luna iunie.
Să aveți o zi frumoasă și însorită!

6 comentarii:

  1. ce ideea simpatica :). eu sambata am colaborare cu unghii-curcubeu :).

    daca mai vad scrubul ala de multe ori o sa plang de frustrare ca nu-l am :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De abia astept sa iti vad interpretarea de manichiura pe tema curcubeului!

      Ștergere
  2. Foarte tare ideea :D!
    Si eu am rujul acela de la Rimmel si imi place la nebunie <3 !

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi place Garnier si Lush !

    RăspundețiȘtergere