luni, 22 iulie 2013

Unboxing e.l.f.

Salutare, dragelor!

Astăzi vă invit să deschidem împreună coletul cu produse e.l.f.


Comanda plasată de mine acum o săptămână a sosit relativ repede (3-4 zile lucrătoare), toate produsele au fost ambalate foarte bine, astfel că nu am avut neplăceri.



 Nu am comandat multe produse. M-am rezumat la două produse care mi se terminaseră (primer pentru pleoape și tuș) și am ales și câteva noi care m-au atras când le-am văzut pe site.

1. Primer pentru pleoape


Nu știu de ce, dar calitatea acestora mi se pare mai slabă față de cele cumpărate anterior de la aceeași firmă. Primerul mi se pare mai lichid și mai puțin pudrat pe pleoapă. Urmează să le testez și voi reveni cu păreri.

2. Tuș de ochi


Acestea chiar îmi plac. Sunt pigmentate, rezistă pe pleoapă și se aplică cu ușurință. Am ales două culori: maro pentru machiajul de zi și negru pentru cel de seară. Le recomand!

3. Fard de obraz Backed Blush, nuanța Rich Rose




Acest blush este foarte frumos, arată bine pe piele, conține mici particule aurii ce dau luminozitate pomeților. Nu vi-l recomand pentru conturarea feței. Pentru acest scop este mai bine să folosiți un bronzer mat.

4. Matifiant pentru unghii



Matifiantul se aplică peste ojă pentru a-i da un aspect mat. L-am folosit o dată și îmi place. Am citit pe site-ul e.l.f. o părere cum că după câteva zile dispare efectul, dar eu mă gândesc că trebuie să fie din cauză că produsul se tocește, astfel încât oja devine lucioasă din nou.

5. Ruj


Rujul din imagine face parte din gama essential makeup. Am ales nuanța Captivating, cu toate că pe site arată total diferit. Îmi doream o nuanță de portocaliu-corai. Am căutat puțin pe youtube, am văzut câteva swatch-uri și mi-am dat seama că această nuanță este ceea ce căutam. La o primă aplicare am observat că au schimbat formula rujului. Comparativ cu cele vechi, noile rujuri sunt mai ușoare pe buze, au un miros mai subtil și rezistă parcă mai bine.



6. Fard de ochi Pressed Mineral, nuanța What's your name


Am ales acest fard cafeniu pentru că este potrivit ochilor albaștri. Voi reveni cu detalii după ce îl folosesc. Deocamdată l-am aplicat pe dosul palmei și pot spune că îmi place.

Acestea sunt produsele comandate de mine. Am văzut că pe site au produse noi, așa că nu m-am putut abține și mi-am comandat un fond de ten ce tratează acneea.
Dacă doriți un review amănunțit pentru un produs anume, nu ezitați să îmi lăsați un comentariu. De asemenea, nu uitați de giveaway-ul Lush. Mai aveți o săptămână la dispoziție pentru a intra în concurs. Detalii găsiți aici.

11 comentarii:

  1. foarte frumoase toate! sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost tentata ieri sa dau o comanda si ceva m-a retinut, probabil ideea ca nu era o comanda urgenta. Dar frumoase lucruri ti-ai cumparat. Mie mi-ar placea sa vorbesti despre blush mai in detaliu, dar asta bineinteles dupa ce il vei testa mai bine :) sa le felosesti cu bucurie :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi reveni cu un review despre acel blush. Multumesc pentru urare. Te pup!

      Ștergere
  4. Imi place nuanta rujului dar si blush-ul pare foarte interesant, abia astept un review. :D
    Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere