joi, 9 octombrie 2014

Noi produse de machiaj + primele impresii



Ultimele produse de machiaj pe care le-am cumpărat au prețuri foarte mici, de aceea m-am gândit să le testez pentru a vedea dacă funcționează pentru mine. Îmi place să am alternative mai ieftine deoarece de multe ori plătim brandul și nu calitatea. Un alt motiv pentru care am ales aceste produse este dorința de a descoperi "comori ascunse" în materie de machiaj.



De la Avon am ales două produse pe care nu le mai încercasem. Este vorba despre spray-ul de fixare a machiajului și de baza pentru farduri de pleoape.


Spray-ul pentru fixarea machiajului de la Avon este folosit de mine de doar două zile. Produsul vine într-o cantitate generoasă (125 ml), are un ușor miros chimic, conține alcool denaturat, beta-caroten, lecitină și ulei de floarea soarelui (*0*).

Ce am observat?
Imediat după pulverizare tenul se simte puțin uscat (este vorba de acea senzație cum că pielea se strânge) și mirosul produsului dispare. Nu am observat nicio îmbunătățire în ceea ce privește aspectul fondului de ten, însă pot spune că machiajul rezistă o idee mai bine. Zona T nu mai lucește așa de tare, iar fardul de obraz rezistă mai bine pe piele. Nu pot spune însă că efectele spray-ului sunt spectaculoase.
Produsul a costat 16 lei la reducere.



Un alt produs de la Avon îl constituie baza pentru farduri ce vine ambalată într-un borcănaș tare simpatic, însă care nu este igienic și presupune o folosire mai greoaie, plus că se irosește produs în cazul în care ești neatentă și ai scăpat recipientul sau ai luat prea mult produs pe deget.
Primerul este pigmentat și reușește să uniformizeze culoarea pleoapei. Fardul rezistă mai mult timp și nu se mai strânge inestetic în pliuri. Am luat produsul cu 10 lei, ceea ce mi se pare un preț bun.


Din Cora am ales un fond de ten și un rimel.


Fondul de ten Mattitude de la Astor este destinat tenului mixt sau gras. Promite să ofere 16 ore de protecție împotriva luciului inestetic, să reducă cu 70% apariția porilor, toate acestea fără efectul de mască. Îmi place că are SPF 22, însă puterea de acoperire a produsului este foarte mică. Mai slabă chiar ca a unui BB Cream. Eu folosesc produsul ca bază de machiaj deoarece într-adevăr matifiază tenul și diminuează aspectul porilor măriți. Acest fond de ten a costat 25 lei. Personal nu cred că își merită denumirea de fond de ten, ci mai degrabă aceea de cremă nuanțatoare sau cel mult BB Cream.



Ultimul produs pe care vi-l voi prezenta astăzi este rimelul Scandaleyes Retro Glam de la Rimmel London. Are un preț mic (12 lei), însă nu mă pot declara mulțumită de calitatea acestuia. Are o consistență mai uscată ceea ce îmi place, însă peria este foarte mare astfel încât distribuie produs și pe pleoapa superioară în momentul în care îl aplic. Curbează frumos genele, dar nu excelează la capitolul volum. Eu îl folosesc în combinație cu Lashes go wild de la Essence.

Acestea sunt primele mele impresii legate de produsele prezentate mai sus. Le folosesc de doar câteva zile, deci voi continua să le testez pentru a-mi face o impresie despre rezistența și eficacitatea acestora atunci când sunt folosite în condiții diferite (umezeală, purtate pentru mai mult de 8 ore).

Vă doresc o zi frumoasă și plină de evenimente plăcute!
Vă îmbrățișez!
xo xo xo 

4 comentarii:

  1. chiar eram curioasa de rimel mai ales ca eram captivata de reclama de la televizor :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt in cautarea unui fond de ten momentan sau BB sau CC,pentru ca mi se cam termina si rezervele,asa ca ma bucur ca am citit articolul tau,ca sa stiu sa ma feresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Recomand acest fond de ten ca baza de machiaj daca ai tenul gras. Pupici si multumesc de vizita!

      Ștergere