miercuri, 29 octombrie 2014

Tip of the day: Sprâncene conturate și aranjate în mai puțin de un minut ^-^



Machiajul perfect pentru zilele în care avem puțin timp la dispoziție presupune folosirea unui fond de ten pentru o piele cu aspect uniform, a unui rimel pentru gene lungi și curbate, a unui ruj pentru a pune puțină culoare pe chip și nu în ultimul rând a unui creion sau gel pentru sprâncene.

Astăzi doresc să vă prezint modul meu de a-mi contura sprâncenele în mai puțin de un minut. ^_^



Până acum câteva săptămâni foloseam ceara din kit-ul pentru sprâncene de la e.l.f. Pentru că am sprâncenele lungi, am nevoie de un produs care să le fixeze astfel încât să nu aibă un aspect inestetic.

Partea cerată a kit-ului a fost folosită intens, așa că este pe sfârșite. Recent mi-am cumpărat un gel incolor de la essence. Este destinat genelor, dar și sprâncenelor. Folosit singur, lasă un aspect încărcat și după ce se usucă, produsul se poate observa pe sprâncene deoarece capătă o culoare alburie.



Ce soluție am găsit eu la această problemă?

Am început să folosesc pudra din kit-ul de la e.l.f. De fiecare dată când îmi aranjez sprâncenele, iau puțină pudră cu vârful periei ce aparține rimelului și îmi conturez sprâncenele în câteva secunde. Astfel firele de păr rămân fixate la locul lor și pe suprafața acestora nu se mai formează pelicula aceea albă de care vă vorbeam mai devreme.
Culoarea pe care o conferă pudra este naturală și suficient de intensă.
Având în vedere că multe produse bune au prețuri piperate, consider că am găsit soluția perfectă pentru a avea sprâncenele aranjate și frumos conturate- gel mascara de la essence și kit-ul e.l.f. Iubesc această combinație!

Vă doresc o zi frumoasă! 
Aveți grijă de voi!
xo xo xo 

4 comentarii:

  1. si eu imi doresc un rimel pentru gene, cel de la essence pare a fi ieftin si bun

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. eu folosesc gelul de la Elf care ma ajuta atunci cand sunt pe fuga. dar si kitul pentru sprancene de la oriflame este la fel de bun pentru mine. :)
    puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat kit-ul de la Oriflame. O sa-l incerc pe viitor daca tu spui ca este bun. :) Pupici!!

      Ștergere