sâmbătă, 22 septembrie 2012

Clean your makeup brushes


Bună, fetelor!

De-a lungul timpului ne-am documentat despre cum să ne curățăm pensulele de machiaj. Astfel am aflat despre următoarele reguli:
  • pensulele trebuie spălate măcar o dată pe săptămână, evitând astfel apariția acneei.
  • este recomandată utilizarea șampoanelor blânde cum ar fi cele pentru copii.
  • este bine ca în timpul spălării să nu lăsați apa să ajungă la partea metalică deoarece poate afecta adezivul care unește componentele.
  • pensulele se lasă la uscat în poziție verticală cu perii orientați în jos, astfel încât apa să se scurgă și să nu afecteze adezivul.
  • pentru o curățare zilnică puteți folosi produse destinate acestui scop, cel mai ieftin fiind e.l.f. Daily Brush Cleaner, 22 lei. Acesta oferă totuși o curățare superficială, deci este bine să spălați pensulele măcar o dată pe săptămână.







Vă dorim un weekend minunat! xo xo

5 comentarii:

  1. cum sunt pensulele elf? sunt bine calitativ?
    daca ati putea sa imi ziceti ceva despre fiecare in parte.. :)

    va pup si astept raspunsul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pensulele din gama essential sunt bune decat cele pentru aplicarea fardului, iar cele din gama studio isi fac treaba foarte bine. Le recomandam.

      Ștergere
  2. mi-am luat si eu e.l.f. Daily Brush Cleaner si apoi am observat ca are alcool din belsug(duh!). si pentru ca unele din pensule au peri naturali, incerc sa-l folosesc pe cat de rar posibil

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi nu folosim cleaner-ul des, preferam sa ne spalam pensulele. De curand am aflat ca poste fi folosit cu succes detergentul de vase deoarece degreseaza foarte bine. Hugs!

      Ștergere
    2. si eu tot detergent de vase amestecat cu putin sampon folosesc. inainte le spalam doar cu ultimul si imi "pleostise" vreo 4 pensule:(

      Ștergere