luni, 24 septembrie 2012

Morning Makeup Mistakes


Bună, fetelor!

Astăzi dorim să vă prezentă 3 greșeli pe care multe dintre noi le facem dimineața atunci când ne machiem pentru serviciu sau școală. Nouă nu ne place să petrecem mult timp în oglindă la începutul zilei (preferăm să moțăim puțin mai mult), de aceea optăm pentru un machiaj simplu și natural.


Aplicarea machiajului într-o lumină greșită.
Lumina greșită poate afecta modul în care percepeți culorile, acest lucru ducând la aplicarea mai multor straturi de fard sau blush. Atunci când veți ieși din casă veți realiza că machiajul nu arată așa cum v-ați fi dorit și cum ar trebui să arate. Pentru a evita aceste lucruri este indicat ca machiajul feței să fie aplicat într-o lumină asemănătoare cu cea naturală din timpul zilei.

Aplicarea mai multor straturi de fond de ten.
Dacă aplicați mai mult fond de ten în speranța că imperfecțiunile vor fi acoperite, veți rezulta prin atragerea atenției asupra lor. Pentru evitarea acestui lucru încercați să folosești un fond de ten ușor, care nu încarcă tenul, alegeți mereu fondul de ten care are nuanța asemănătoare cu tenul vostru, astfel puteți să îl folosi numai pe imperfecțiuni.  Făcând acest lucru, veți economisi timp dimineața și tenul va arăta fresh.

Irosirea timpului pe machiajul ochilor.
Noi, fetele vrem întodeauna să ne scoatem ochii în evidență, de aceea petrecem mult timp dimineața pentru aplicarea machiajului pe pleoape. Acest tip de machiaj este potrivit mai degrabă pentru seară. Ca să vă simți frumoase nu trebuie să aplicați mult fard pentru machiajul de zi. Nu este nevoie decât de un singur fard neutru și un creion pentru a contura linia genelor. Îmbrățișați-vă frumusețea naturală!

Vă dorim o săptămână plină de reușite! xo xo

4 comentarii:

  1. Total de acord cu voi!
    Si eu prefer dimineata sa dorm mai mult si sa aplic un machiaj simplu, cu cat mai putine produse.
    Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, un machiaj simplu ne ofera mai mult timp pentru motaiala, dar arata si mai bine in lumina zilei decat machiajul incarcat. Hugs!!!

      Ștergere
  2. Foarte adevarat...am patit-o cu blush-ul!:))
    Bine ca aveam oglinda la mine si m-am uitat in ea inainte sa cobor din masina:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lol...Cred ca fiecare dintre noi a patit-o macar o data! Eh... se mai intampla. Important este ca am invatat lectia: machiajul de zi trebuie sa fie unul natural, lejer, care sa nu rapeasca stralucirea tenului. Pupici!

      Ștergere