marți, 11 septembrie 2012

SHOPPING CU BUGET REDUS

Bună, fetelor!

Săptămâna trecută am făcut un mic experiment: am luat 100 de lei și am plecat la cumpărături, curioase fiind ce putem găsi în magazine la prețuri foarte mici și câte ținute putem compune cu produsele cumpărate. După lungi căutări am sfârșit prin a cumpăra o pereche de blugi colorați, trei tricouri, două genți și un colier, toate achiziționate cu suma de 94,77 lei.



Cu ajutorul lucrurilor cumpărate am alcătuit 4 ținute. :)

Ținuta nr. 1




Blugi colorați - 26 lei ( i-am cumpărat de la un magazin " 13 lei", bumbac 100%, sunt foarte confortabili, materialul este moale) 
Geantă - 26 lei ( cumpărată tot de la un magazin "13 lei", seamănă cu un model de geantă de la Zara, foarte popular în UK din câte am observat pe youtube)
Tricou - 1 leu ( magazin second hand)

Ținuta nr. 2



Blugii și geanta sunt aceiași ca la ținuta nr.1. Tricoul este de la un magazin second hand ( 100% bumbac, 1 leu), iar colierul este cumpărat de la moa, magazin din Cora (13,77 lei la reducere, prețul întreg a fost de 45,90 lei).

Ținuta nr. 3


Pentru a treia ținută am păstrat blugii și tricoul, dar am ales această geantă roșie cumpărată tot de la un magazin "13 lei" cu suma de 26 lei. Am fost impresionate de aspectul acestei genți, pare un produs mult mai scump.

Ținuta nr. 4



Pentru a patra ținută am ales blugii, geanta neagră și un tricou pe care am plătit 1 leu.

Credem că ne-am descurcat destul de bine! :) :) :) Voi ce părere aveți?

6 comentarii:

  1. Foarte bine chiar!:)Foarte dragut proiectul.

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari! ati gasit haine superbe la un pret foarte convenabil.Blugii minty sunt preferatii mei!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ma gandeam acum vreo luna ca ar trebui sa fac un experiment din acesta cu 100 de lei. eu probabil m-as intoarce cu maxim 2 lucruri la ce ghinion am, dar aici e ditamai afacerea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Suntem sigure ca te-ai descurca mult mai bine decat afirmi tu. Am vazut pe blogul tau ce oferte bune ochesti mai ales la cosmetice. xo xo xo

      Ștergere