joi, 17 octombrie 2013

Câteva cumpărături... :)

Bună, fetelor!


Sper că aveți parte de o toamnă liniștită, fără stres sau evenimente neplăcute. Dacă totuși simțiți că sunteți obosite sau copleșite de responsabilități, schimbări, nemulțumire, luați o pauză, gândiți-vă la ceva frumos, sau poate amuzant, încercați să vă detașați de acele lucruri care vă încarcă programul inutil, să renunțați la prieteniile care vă fac rău, să învățați să spuneți și " Nu!" din când în când. Iubiți-vă!
Un alt lucru care ne face bine nouă, fetelor, sunt plimbările prin magazine... :) Asta am făcut și eu în ultima vreme și m-am ales cu câteva cumpărături. Să vi le arăt și vouă!




Apă de gură Colgate Max White One - pentru dinți albi și strălucitori 



Loțiune de mâini și corp cu portocală și ghimbir de la Farmasi - miroase foarte bine, este light, hidratează și catifelează pielea, nu conține parabeni, este foarte avantajoasă ca preț - 8 lei.


Exfoliant de corp de la Freeman - conține sare, dar nu este abraziv, granulele se topesc repede. Cu toate acestea exfoliază deoarece sarea deține proprietăți exfoliante. Miroase foarte frumos. A costat 22 lei.



Elastice pentru păr - sunt perfecte pentru coafurile în care nu dorești să se vadă elasticul. Au costat 3 lei.



Parfum Tresor Midnight Rose de la Lancome - miroase foarte bine! Conține note de vanilie și zmeură, iar mirosul este persistent. Iubesc acest parfum! 



Ultima achiziție este un halat fluffy pe care îl ador pentru că este foarte pufos și călduros. Îmi place să mă pitesc în el în diminețile reci. :) L-am găsit la ofertă în Cora cu numai 40 lei. Super!

Vă doresc să fiți iubite și prețuite! 

7 comentarii:

  1. sa le folosesti cu drag! mi-ai amintit sa-mi cumpar ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Unde ai gasit elasticele inchise la culoare? De cand caut asa ceva, elastice care sa si tina bine parul (nu e atat de lunga, mai scapa suvite), si sa nu se vada!

    RăspundețiȘtergere
  3. exfoliantul mi.a atras atentia:) sa le folosesti cu placere!
    http;//thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Florina! Exfoliantul imi place, dar mai este unul cu ambalaj rosu care miroase foarte bine si este mai abraziv. Acela este pe baza de zahar.

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu drag! halatul este tare dragut, culoarea ma duce cu gandul la un urs mare de plush. :D

    RăspundețiȘtergere