joi, 18 septembrie 2014

Câteva cumpărături din Lidl



Îmi place să descopăr săptămânile tematice de la Lidl deoarece uneori aduc produse frumoase și chiar interesante. Acum câteva zile mă aflam la cumpărături și am găsit câteva produse de care eu sunt încântată.




În primul rând îmi doream o pereche de pantaloni de trening deoarece toamna a sosit cu temperaturi ceva mai scăzute și eu am realizat că nu prea am o pereche de pantaloni confortabili în care să îmi petrec după-amiezele. Am zărit la raft acești pantaloni ideali pentru ținute care să ne permită lejeritatea mișcărilor în timp ce facem sport sau pur și simplu când petrecem timp acasă.


Materialul este foarte moale, forma pantalonilor avantajează orice siluetă cred eu, iar culoarea mă încântă deoarece nu este monotonă. Voi purta acești pantaloni cu alb sau chiar cu corai. Prețul lor a fost mai mult decât rezonabil - 34,99 lei, iar eu sunt foarte încântată de alegerea făcută.


Următoarea pe listă este o sticlă cu ceai verde cu miere. Mi-a atras atenția ambalajul care din păcate este din plastic. Dacă era din sticlă pictată cu acest model mi-ar fi plăcut foarte mult. Dar chiar și așa, m-a determinat să nu plec acasă fără a o avea și eu. Produsul face parte din săptămâna asiatică, are un gust proaspăt și natural. Chiar se simte aroma de ceai verde, precum și cea de miere. Consumat rece, este foarte răcoritor. Prețul său a fost de 4,99 lei.




În ultima vreme folosesc șervețele pentru a-mi șterge fața după ce îmi curăț tenul. În felul acesta mă asigur că nu aplic microbi pe pielea proaspăt spălată. În Lidl am găsit această cutie cu print leopard ce conține 90 de șervețele destul de groase și rezistente. Prețul produsului a fost de 3,99 lei.




Nu am încercat niciodată ceaiul de rooibos, așa că m-am decis să îi dau o șansă, mai ales că are și aromă de caramel, una dintre preferatele mele. Deja am savurat o ceașcă cu ceai și îmi place pentru că este dulceag. Are un gust mai bun decât ceaiul verde și nu conține cofeină. Am plătit pe o cutie 4,99 lei.




Tot în Lidl am găsit aceste branțuri parfumate pe care am plătit 8,99 lei.


 Un pachet conține opt perechi. Acestea sunt destul de subțiri, deci nu mă aștept să le port foarte mult timp. Măcar voi avea parte de niște pantofi frumos parfumați.  :)



Ultimul produs cumpărat a fost laptele demachiant de la Cien. Acesta conține floare de lotus și mătase, fiind destinat tuturor tipurilor de piele. Îmi place că are pompiță, deci poate fi folosit ușor și într-un mod igienic. Nu am testat încă puterea sa de demachiere, dar voi reveni cu impresii. Produsul costă 5,99 lei.


Acestea au fost cumpărăturile mele, însă am observat articole frumoase și pentru această săptămână. Încerc totuși să păstrez distanța deoarece întotdeauna voi găsi ceva care să îmi placă sau să mi se pară util, iar portofelul meu are de suferit.


Vă doresc tuturor o zi frumoasă și cât mai ușoară! 
Să vă bucurați de momente vesele în compania celor dragi! 
xo xo xo 


12 comentarii:

  1. sa le folosesti pe toate cu mare drag. imi plac pantalonii de trening la nebunie. daca eram acum in Constanta ii luam si eu cu siguranta. :D
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt incantata de pantaloni pentru ca sunt foarte confortabili, materialul fiind fin si usor. Multumesc pentru comentariu! Te pup!

      Ștergere
  2. Wow,au ceai Arizona in Lidl?Imi place foarte mult si se gasea cam greu.
    Ceaiul cu Rooibos e delicios!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu au mereu ceaiul Arizona, ci in anumite saptamani cum ar fi cea asiatica. Poti urmari pe site-ul lor promotiile pentru a sti cand apare. Te pup!

      Ștergere
  3. Sunt curioasa cum este laptele demachiant! Pantalonii sunt superbi, mai erau si pe alte culori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai erau pe corai si pe negru, insa pe negru erau evazati. Nu stiu daca ii mai gasesti ca se dau foarte repede produsele. :( Eu urmaresc pe site-ul lor promotiile pentru a descoperi promotiile mai interesante. Cat despre laptele demachiant, voi reveni cu un review. Pupici!

      Ștergere
  4. Am notot pe o foaie: ceai Rooiboos si demachiantul, daca tot are pompita.Sa le folosesti cu drag!
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Claudia! Sper sa iti placa ceaiul. Iti spun un secret: eu il prepar cu scortisoara si la sfarsit adaug putin lapte. Mie una mi se pare delicios.

      Ștergere
    2. am fost la Lidl, am gasit ceaiul, maine dimineata ma delectez. N-am gasit demachiantul, dar maine iubitelul meu pleaca in alt oras, si l-am intruit sa-mi caute in lidl demachiantul :)

      Ștergere
    3. Sper sa iti placa ceaiul! Imi pare rau ca nu ai gasit demachiantul, dar sper ca prietenul tau sa il poata cumpara din alt magazin Lidl. De asemenea sper sa merite efortul. Inca nu l-am incercat.

      Ștergere
    4. Nu l-a gasit. a intrat in vreo 5 magazine, nimic :)

      Ștergere
    5. Sigur o sa dai de el intr-o zi! Te pup! Sa ai o zi frumoasa!!

      Ștergere