marți, 16 septembrie 2014

Tip of the day: Sfatul zilei pentru un ten luminos





Cine nu își dorește un ten luminos? Pentru a obține o piele catifelată și fină, trebuie să respectăm câteva reguli. Pentru că și eu mă număr printre femeile care își doresc un astfel de ten, sunt în permanență în căutarea unor produse, dar și a unor trucuri care să aibă rezultatul dorit: un ten tânăr, luminos și sănătos.
Pentru astăzi aș dori să vă împărtășesc câteva modalități pentru obținerea unei pieli frumoase.




  • Vitamina C are efecte benefice pentru organism, dar și pentru piele. Se recomandă să ne începem ziua cu un pahar de suc de portocale proaspăt și natural sau cu un pahar de apă în care se adaugă o lingură de suc de lămâie și jumătate de linguriță de miere.

  • Vitamina A este o vitamină foarte importantă și nu trebuie să lipsească din alimentația noastră de zi cu zi deoarece dă luminozitate tenului și ajută la închiderea porilor. Alimente precum morcovul, pepenele, gălbenușul de ou și laptele degresat ar trebui incluse în dieta noastră.

  • Se știe că razele soarelui poate avea efecte negative asupra pielii, de aceea trebuie să folosim creme pentru față cu factor de protecție, chiar și iarna. Este recomandat ca aplicarea cremei să se realizeze cu cel puțin 20 minute înainte de a ne expune la soare.

  • Apa este foarte esențială pentru un organism sănătos. Aceasta ne ajută la eliminarea toxinelor din corp, așa că trebuie să consumăm 8-10 pahare cu apă în fiecare zi.

  • Exfolierea reprezintă un alt pas spre obținerea unui ten luminos. Se pot folosi produse special create pentru o exfoliere zilnică (se masează tenul timp de 3-5 minute) sau se poate folosi un scrub mai puternic o dată pe săptămână. Dacă doriți să utilizați un scrub natural, puteți amesteca într-un bol zahăr și miere. Acest amestec se masează pe piele până când zahărul se dizolvă.



Sper ca această postare să vă fie de folos!


Vă pup și vă îmbrățișez!
xo xo xo

Un comentariu: