sâmbătă, 20 octombrie 2012

SECRETE DE ÎNGRIJIRE ALE VEDETELOR

Bună, fetelor!

Cu ceva timp în urmă am citit un articol despre secretele de îngrijire pe care le au unele vedete de peste ocean. Ni s-au părut interesante, chiar le-am notat într-o agendă și încercăm să le punem în practică deoarece sunt foarte simple și la îndemâna oricui. Sunt și eficiente, deci am hotărât să le împărtășim și cu voi.


Kim Kardashian afirmă că o lingură de zahăr adăugată în gelul de duș îți va face pielea să strălucească. Deci, când vă spălați, luați cu voi și zahărul, amestecați-l cu gelul de duș preferat și veți obține un scrub foarte bun!

Emma Stone folosește uleiul de sâmburi de strugure pe post de cremă hidratantă.
 Acest tip de ulei este foarte bun deoarece hidratează și se absoarbe rapid în piele. Puteți alege să îl și consumați pentru că are efect benefic asupra elasticității vaselor de sânge și a nivelului de colesterol din organism.

Shakira ne recomandă să alegem loțiuni cu SPF special create pentru bebeluși deoarece sunt potrivite pentru pielea sensibilă. O idee foarte bună având în vedere că multe dintre noi nu tolerăm produsele cu parfum.

Mariah Carey obișnuiește să adauge extract de mentă în luciul de buze pentru un efect de plump up. Interesant!

Jennifer Aniston a dezvăluit faptul că obișnuiește să aplice câte un sfert de linguriță cu cremă Vaseline sub fiecare ochi pentru a preveni formarea ridurilor. Trebuie să recunoaștem că actrița arată foarte bine pentru vârsta pe care o are.

Dintre toate secretele, preferatele noastre sunt cel al lui Kim Kardashian care amestecă zahărul cu gelul de duș și cel al Emmei Stone din care aflăm de uleiul de sâmburi de struguri.
Nu știm dacă vă sunt utile aceste tipsuri, dar sperăm că ați găsit interesantă această postare și că veți testa măcar un beauty secret dintre cele pe care vedetele de la Hollywood au ales să le facă publice.

Vă dorim o zi minunată! xo xo
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu