marți, 23 octombrie 2012

TU CU CE TE HRĂNEȘTI?



Draga noastră cititoare, sau mai bine zis prietenă, astăzi dorim să îți adresăm o întrebare: Tu cu ce te hrănești?  Nu, nu este vorba despre hrana fizică, ci despre gândurile ce te preocupă, acele gânduri la care te întorci mereu, care ți-au devenit treptat mod de gândire.


Ni s-a spus de multe ori că noi suntem produsul gândurilor noastre. Și așa este! Ceea ce gândim devine parte din ceea ce suntem, ne influențează viața, ne face fericite sau, dimpotrivă, triste.

Am auzit o legendă despre gândurile ce sunt asemănate cu niște lupi- gândurile bune reprezintă lupul alb, iar gândurile rele lupul negru. Aceștia există în fiecare dintre noi. Gândurile pe care le avem îi hrănește. În funcție de hrana pe care o acorzi minții tale, hrănești și dezvolți un anume lup. Tu pe care l-ai ales?


Știm, suntem înconjurate de mulți oameni răi, egoiști, ce parcă găsesc plăcere în a te vedea jos, prăbușită  și învinsă. Dar nu, tu nu ești sortită eșecului! Tu ai puterea de a te ridica, chiar dacă doare. Nicio furtună nu durează veșnic, nu-i așa? Va trece... Și într-o zi va răsări și soarele...Și vei fi fericită!  

Foarte multe lucruri pot fi reparate dacă alegem să avem răbdare, să combatem răul printr-un zâmbet, printr-o vorbă bună.  Alege să îți șoptești că tu ești specială, că ești frumoasă, chiar dacă nu în felul promovat de reviste și de media, că tu ești unică, iar lumea nu ar fi fost la fel fără tine.  Farmecul unui om este dat de bunătatea lui. Dacă radiezi de bunătate și optimism vei schimba ceva și în cei de lângă tine, vei reuși să fii fericită pentru că mintea ta va fi hrănită cu vorbe frumoase, cu zâmbete, cu încurajări, cu pace.


De ce să nu începi de astăzi să te transformi într-o femeie fericită? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu