vineri, 7 decembrie 2012

Avon Haul

Bună, fetelor!

Uraaa, au sosit produsele Avon! Acest lucru ne bucură foarte mult, de aceea dorim să vă arătăm și vouă, dragelor, ce ne-am luat.


 Set "Prospețime dusă la extrem" - conține două geluri de duș și un burete pentru baie. Este creat special pentru bărbați. Gelul de duș XTREME miroase a citrice, iar gelul AMAZON a sandal și mentă. A costat 13,99 lei. Setul ar fi un cadou frumos pentru partener, frate sau tată.

 Săpun lichid Celebrate Me - 8,99 lei
Gel de duș Celebrate Me - 6,99 lei
Dacă vă place mirosul de scorțișoară, atunci cele două produse sunt perfecte pentru voi.


 
Set de două săpunuri White Lily - au un parfum foarte plăcut, de crini. Setul a costat 15,99 lei.

 

 Apă de toaletă Simply Because pentru bărbați - face parte din categoria lemnoasă, miroase foarte bine.
 A costat 19,99 lei.

 Rimel ColourStyle - a costat 10,99 lei.

 


 Toate cele trei mini-parfumuri au costat 45 de lei. Sticluțele sunt așa de drăguțe și girly! Miros foarte bine, se numără printre cele mai bune parfumuri de la Avon. 

 Pentru 19,99 lei am comandat și acest set. Conține spray de corp, gel de duș și loțiune de corp. Toate trei sunt cu extract de violetă și lychee. Au un miros floral și dulce.

 
Ruj Ultra Colour Rich în nuanța Apricot Mystery - este o nuanță foarte frumoasă (în poză este mai deschis cu o nuanță). A costat 15,99 lei.

 La achiziționarea rujului primeai pentru 1 ban Creionul retractabil pentru buze. Am ales nuanța Mystery Mauve care, de asemenea, este o nuanță drăguță.

Suntem bucuroase și mulțumite de produsele cumpărate. Deja răsfoim noul catalog Avon în căutarea de noi produse. Până la următoarea comandă vom testa tot ceea ce ne-am cumpărat și vă vom povesti și vouă despre impresiile pe care le avem despre acestea.

Nu uitați să străluciți, steluțelor! xo xo xo

4 comentarii: