miercuri, 5 decembrie 2012

Cosmetic Lad by Lush

Bună, fetelor!

Crema pentru față este unul dintre produsele esențiale pentru îngrijirea tenului. Din acest motiv folosirea unei creme de bună calitate este foarte important. Nu, nu trebuie să fie neapărat și scumpă, și cele mai ieftine pot avea rezultate bune asupra tenul. Trebuie doar să o găsești pe cea potrivită pielii tale. Am încercat multe creme, inclusiv Cosmetic Lad de la Lush.

 Cei de la Lush au realizat această cremă pentru mai multe întrebuințări. Poate fi folosită ca loțiune după soare, gel pentru păr, after-shave, cremă pentru ras și cremă pentru față. Poate fi folosită de către femei, dar și de către bărbați. Dacă nu știți ce cadou să-i luați persoanei dragi, cu siguranță Cosmetic Lad este cadoul ideal. Conține miere, aloe vera, ulei de migdale, ulei de gălbenele, lavandă, mușețel, unt de cacao și unt de shea. Toate acestea au rolul de a hidrata pielea și de a calma iritațiile.

 
Crema pentru față Cosmetic Lad vine într-un recipient mic ce cântărește 45g.  

 
 Această cremă este foarte bună, face exact ceea ce promite. Are o consistență densă, de aceea nu trebuie aplicată în cantitate mare, nu lasă tenul gras, oferă o senzație de prospețime, se absoarbe rapid în piele și rezultatele sale sunt... wow. Pielea este catifelată, moale și super hidratată. Această cremă este perfectă pentru acest sezon. Pentru a împiedica apariția iritațiilor de după epilare, am folosit această cremă și... adio, iritații!!!
Are un miros natural, de uleiuri de măsline și cocos, dar nu este foarte puternic. Odată aplicată crema pe piele, aceasta își pierde mirosul.


 Cosmetic Lad are un preț măricel, costă 82,80 lei, dar te ține mult timp (cum am mai spus, nu trebuie să se folosească o cantitate mare de produs). Ar fi fost excelent dacă prețul era puțin mai mic, astfel încât să ne putem permitem să o cumpărăm regulat.

Să aveți o zi liniștită și frumoasă! xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu