vineri, 28 decembrie 2012

iHerb Haul (I)

Bună, fetelor!

Sperăm că ați avut un Crăciun minunat. Noi am avut parte de momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Bucuria ne-a fost sporită de sosirea coletelor de la iHerb. Astăzi vă vom prezenta conținutul unuia dintre ele, urmând ca mâine să-l prezentăm și pe celălalt.

 

 Loțiune împotriva acneei de la Home Health - conține acid salicilic, un ingredient ce luptă împotriva acneei. Am observat că acestă loțiune scoate mai întâi impuritățile din piele, pentru ca mai apoi să le trateze. A costat 6,22$.

 Gumă de mestecat Glee Gum - am ales două arome, scorțișoară și lămâie (0,93$ fiecare pachet).

 Corector Mineral Wear de la Physicians Formula - este foarte bun, are un grad mare de acoperire și nu lasă un aspect încărcat. Este de apreciat faptul că vine în trei culori: galben - corectează, crem - acoperă imperfectiunile și zonele mai mari care se doresc a fi camuflate deoarece are o culoare asemănătoare tenului, roz-iluminează. Acestea sunt primele impresii, dar vom reveni cu un review după ce îl vom folosi un timp mai îndelungat. A costat 8,59$.

 Set - gel de duș și loțiune de corp- cu aromă de măr și scorțișoară. Fiecare recipient conține 473ml produs. Loțiunea este hidratantă și mirosul.....mmmm! Costul acestui set a fost de 10,08$.

Din partea companiei am primit niște capsule de vitamine suedeze și o oglindă pentru poșetă.

Suntem foarte bucuroase că am cumpărat niște produse de o calitate superioară celor de pe piața autohtonă, iar prețurile sunt foarte accesibile.
Dacă doriți să plasați prima voastră comandă, puteți folosi codul RIW809 pentru o reducere de 10% pentru comenzi în valoare de peste 40$ sau 5% pentru valori mai mici.

Să aveți o zi minunată! xo xo xo

4 comentarii:

  1. Sunt curioasa cum e setul pentru ingrijirea corpului . Si cele trei corectoare sunt tentante . Poate faci un review.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta si lotiunea cu acid salicilic.Sunt curioasa ce parere va veti forma dupa o folosire mai indelungata a corectoarelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă vom împărtăși părerile noastre despre corectoare. Deocamdată, tot ce putem spune este că sunt foarte bune și nu încarcă pielea.

      Ștergere