miercuri, 10 decembrie 2014

Winter Skincare Essentials





Anotimpul friguros a sosit , iar pielea corpului nostru necesită o grijă sporită. Unul din efectele nefaste ale frigului asupra pielii este uscarea acesteia. Pentru a preîntâmpina acest lucru este recomandat a se utiliza produse de îngrijire cu efect emolient.
Astăzi doresc să vă prezint două produse hidratante care combat senzația inconfortabilă de asprime a pielii și a părului.





Pentru hidratarea părului utilizez serul ADVANCE TECHNIQUES - Daily Shine (30 ml) de la Avon. Acest produs se masează ușor pe părul umed sau uscat. Am constatat că este absorbit rapid și nu lasă urme uleioase. Nu încarcă părul și îmi oferă posibilitatea de a-l aranja după preferințele mele. Am cumpărat acest produs cu 14 lei.






Pentru hidratarea tenului și a pielii mâinilor folosesc crema cu vitamina E de la DERMAe, care poate fi achiziționată de pe site-ul iherb.com la prețul de 11 $ . Vitamina E reprezintă un aliat de nădejde în combaterea pielii uscate. Cremele care conțin vitamina E protejează pielea și o hidratează.
Acest produs nu conține parabeni și gluten. Dintre uleiurile naturale care sunt incluse pe lista ingredientelor ale acestei creme enumăr: ulei din semințe de susan, de floarea-soarelui și șofrănel, ulei de avocado, extract din frunze de aloe vera.






Aceste două produse reprezintă soluții eficiente pentru prevenirea apariției senzației de uscăciune la nivelul părului și a pielii.



Voi ce produse emoliente utilizați în sezonul rece?


xo xo xo

Un comentariu: