joi, 11 octombrie 2012

Haul: iHerb Goodies


Bună, fetelor!

Astăzi dorim să împărtășim cu voi ce bunătăți ne-am cumpărat de pe site-ul iherb.Suntem extrem de curioase să testăm cât mai multe produse care ne pot ajuta să ne menținem tinere și sănătoase.
 De când am descoperit magazinul online iherb am devenit cliente fidele deoarece prețurile sunt extrem de avantajoase, putem alege dintr-o gamă foarte variată de produse, putem consulta secțiunea de review-uri , deci suntem ajutate de părerile clienților cu privire la calitatea produselor.
Comanda pe care am plasat-o săptămâna trecută a sosit rapid (aproximativ 9 zile), toate produsele au venit perfect sigilate și nu am avut parte de experiența neplăcută a produselor lipsă. Nu ne-am cumpărat multe deoarece, pentru a plăti doar 4$ pentru transport, greutatea coletului nu trebuie să depășească 1,86kg.
 Cu siguranță vom plasa cât mai curând o altă comandă! :)


 Pudră proteică MRM All Natural Whey cu aromă de ciocolată - costă 14,22$ (aprox. 50 de lei) , cantitatea fiind de 458,12g 
Când suntem pe fugă preferăm să preparăm un shake la micul dejun.

 Colagen Doctor's Best Best Collagen Types 1&3 - costă 12,16$ (aprox. 43 de lei)
Este foarte bun pentru piele, unghii, pentru mențínerea sănătății oaselor.

 Multivitamine și multiminerale 21st Century Sentry - costă 9,58$ (aprox. 34 de lei)
Acest produs este excelent deoarece conține 300 de comprimate și are un preț așa de mic!

 Cremă pentru picioare Himalaya (nu conține parabeni) - costă 9,04$ (aprox. 32 de lei)
O vom testa și vom reveni cu un review.

 Unt de cacao (este indicat pentru hidratarea pielii și pentru vergerturi, miroase delicios, a ciocolată) - costă 1,41$ (aprox. 5 lei)

Puteți folosi codul RIW809 pentru a beneficia de o reducere de 10$ pentru o comandă mai mare de 40$ și de o reducere de 5$ pentru comenzile ce nu depășesc 40$. (Reducerea se aplică numai pentru prima comandă plasată pe site).

Mulțumim că ați ales să vizitați blogul nostru!
Să aveți o zi minunată! xo xo

10 comentarii:

  1. Chiar ma uitam dupa multivitamine si nu stiam ce sa aleg...multumesc.Puteti sa imi spuneti modul de administrare?Se ia o singura pastila pe zi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se ia un singur comprimat pe zi, dupa masa. Un tub contine 300 de pilule, deci o sa te tina foarte mult timp. Hugs!

      Ștergere
  2. Super vitamine!!! O sa le studiez mai bine :)




    Happy Weekend,

    Nicoleta

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai produse benefice v-ati ales!;;)
    Imi puteti spune cum vi se pare pudra cu aroma de ciocolata?
    PS: Cate postari am pierdut:(( Atat pe blogul vostru, cat si pe al celorlalte fete. Am rarit comentariile pentru ca abia acum am ajuns acasa si pot intra pe net cand vreau si mai ales, netul are viteza acceptabila...
    Va pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne pare bine ca esti iar printre noi, in lumea virtuala! :)
      Sigur vom face in curand un review acestei pudre proteice!
      Hugs!

      Ștergere
  4. Buna, as avea o intrebare in legatura cu livrarea produselor de pe iherb. Eu mi-am comandat joi, cu livrare prin DHL(8$ excl. costuri vamale) iar azi am aflat ca prin DHL costurile vamale urca pana la 100%+ din pretul produselor comandate. Prin Airmail tot asa se plateste o taxa vamala exorbitanta? Multumesc pt. raspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am plasat si eu o comanda cu livrare prin DHL si am platit taxe vamale destul de mari. Prin airmail nu sunt asa mari taxele. Ce e interesant, este ca uneori coletul vine la posta vamala si platesc taxe, alteori vine la oficiul postal din localitatea mea si nu mai platesc nimic in plus. Zilele acestea am plasat o noua comanda si sunt curioasa unde o sa soseasca. ...

      Ștergere
  5. Azi am primit un raspuns de la operatorul DHL - spunea ca totalul de plata este de 19RON pentru colet. Ma gandesc ca sunt un caz fericit si am scapat de taxe...sunt curioasa daca imi vor cere vreo alta suma la livrarea coletului. Am mai gasit un caz nefericit cu iherb pe un blog romanesc, tot asa cu DHL. Cu siguranta nu ma voi risca la urmatoarea comanda si voi cere livrare prin Airmail.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele prin Airmail vin foarte greu, in cateva saptamani. Ma bucur ca nu ai taxe de dat si ca totul este in regula cu comanda ta. Pupici! Sa te bucuri de produse! :)

      Ștergere